side-area-logo

BRYLLUPSFOTOGRAFERING
DERES DAG, DERES MINNER

Og være bryllupsfotograf er ett stort ansvar og en ære. Ett ansvar for at deres bryllupsdag blir foreviget på en perfekt måte, hvor alle viktige øyeblikk er med, slik at dere kan fokusere på hverandre og deres nære og kjære. Jeg vil være der og fange små og store øyeblikk uten og være forstyrende. Dere kan stole på at jeg alltid gjør mitt beste for at deres dag skall bli helt perfekt foreviget. Jeg har lang og bred erfaring som bryllupsfotograf.

Planleggingsmøte
Mauris sed lacus sit amet ligula
I forkant av bryllupet har vi ett planleggingsmøte hvor vi sammen går igjennom deres dag, og hvordan fotograferingen gjøres. Vi ser på lokasjoner for de mer offisielle bildene av dere, hvordan jeg fotograferer i kirken, ved middagen og taler, og legger en plan dersom været ikke er med oss bryllupsdagen.
Tid & lokasjon
Deres brudeparbilder
Når dere planlegger deres dag, er det viktig at dere setter av nok tid til bildene av dere. Jeg rekommanderer at vi bruker minst 1 tim til dette, men helst litt mer. En lokasjon som gir mange muligheter på ett begrenset areal er og foretrekke mot og reise mellom flere steder.
Det lille ekstra
Fokus på detaljer
I deres bryllup, er det høy fokus på detaljer. Jeg tar bilder av brudens håroppsetting, brudeparets ringer, barn som leker, den gode samtalen rundt middagen, alle taler, gavebordet og ikke minst deres kjærlige blikk til hverandre.
Image module
FORBEREDELSER

ER NØKKELN TIL SUCCES

I løpet av kort tid skall jeg lære kjenne hvem dere er, og hvordan dere ønsker dagen.

Inget bryllup er den andre lik, og det er meget viktigt att alle som skall bidrag til akkurat deres dag, ser deres behov og ønskemål. Jeg har lang og bred erfaring fra bryllup og har gjennom årens løp besøkt de fleste stedene som er i Oslo, Akershus, Buskerud, Vest og østfold, slik at dere tryggt kan lene dere tilbake. Jeg hjelper dere fra planleggingsmøtet til leverans av bilder, og du kan når som helst ta kontakt med spørsmål.

Image module
I kirken
Hvordan arbeider jeg
All fotografering i kirken sker med naturlig dagslys. Det vill ikke bli brukt blitz som forstyrrer seremonien. Allt fra start til slutt blir dokumentert på en meget profesjonell måte.
Brudeparbilder
Nå som det er dere
Her er det fullt fokus på dere. Jeg fotograferer dere sammen, hver for sig, detaljer på kjole, brudebukett, ringer, hender. Egentlig allt. Husk og sett av god tid till fotograferingen.
Familien
Bilder av nære og kjære
I løpet av dagen skall vi finne tid til og ta bilder av den nærmeste familien. Det kan skje rett etter vielsen, eller før middagen. Normalt tar det ca 5min per gruppe.
Middagen
Tid for glede
I løpet av middagen tar jeg bilder av alle gjester, maten og dem som holder taler. Når dere spiser endrer jeg fokus mot gaver og dekorasjon. Allt blir elegant og smakfullt fotografert.
PORTFOLIO

Her kan du se ett litet utvalg av bilder fra noen bryllup
som jeg har lov att vise bilder fra.

FOTOGRAFERINGSPAKKER

I alle bryllupspakker er det en gitt mengd bilder og timer, når du klikker på hver produkt så finner du enkelt ut innehold, pris og om deres dato er ledigt i min kalender. Alle bilder som er inkludert levers i original oppløsning (5650x5650px) og minimum 800dpi i ukomprimert jpg format. Dere betaler ikke noe mer en det som står ved hvert produkt*
(* reiseutgifter er inkludert inntil 55km fra Oslo S)

BLOG POSTS

Her finner du alle nyheter som handler om bryllup.

Det kan være tips, nyheter eller bilder fra bryllup opp igjennom årene.

Bryllupsfotografering 2018 – Linn & Christer

Drøbak kirke – Oscarsborg festning Hvilken fantastiskt dag, og hvilket brudepar! Det er ikke lett og arbeide eller posere i minus tre grader stående på toppen av Oscarsborg festning. Jeg

Bryllupsfotografering

Og være bryllupsfotograf er ett stort ansvar og en ære. Ett ansvar for at deres bryllupsdag blir foreviget på en perfekt måte, hvor alle viktige øyeblikk er med, slik at

Bilder fra bryllup i 2017

Her kommer noen bilder fra bryllup så langt i 2017, og flere blir de. Går dere med planer om og booke fotograf for 2018 og 19, husk og være ute

Bryllupsfotografering 2016 – Line & Anders – Asker

Den 15/9 hade jag glädjen att fotografera i vigseln mellan Line & Anders. Vigseln blev genomförd i vackra Asker Kirke och dom officiella bilderna av brudeparet vid natursköna Holmen Fjordhotell.

Bryllupsfotografering 2016 – Kristine & Morten – Slemmestad

Den 15/7 hade jag äran att fotografera vigseln mellan Kristine & Morten i Slemmestad Kirke. Dom officiella bilderna av brudeparet blev tatt nere vid Oslofjorden (Vollen) och uppe i natursköna

Bryllupsfotografering 2016 – Inger & Roger – Oslo

Den 25/6 2016 hade jag glädjen att fotografera vigseln mellan Inger & Roger i Lovisenberg Kirke. Dom officiella bilderna av brudeparet blev tatt ute på vackra Bygdøy. Vielse: Lovisenberg Kirke Bilder