Bryllup 2 timer

From: kr8,000.00

Pakken inkluderer 100 st bildefiler (jpg format) som du kan bruke fritt elektroniskt. Ved utskrift garanterer vi en maks størrelse på 10x15cm. Ønsker man større utskrifter må du bestille ekstra høyoppløselige bilder. Bildefiler leveres på DVD og for nedlastning. Bildefiler leveres uten vannmerking.

Share
Description
Reviews (0)
 • Bryllupsfotografiene er kanskje de aller viktigste bildene som blir tatt i deres liv. Jeg har lang erfaring med bryllupsfotografering og gir dere tryggheten på at deres viktigste øyeblikk blir foreviget på en fin måte. Jeg dokumenterer bryllup deres med moderne eller klassiske bilder. Valget er deres.

  Før bryllupet har vi en planleggingstime. Der går vi gjennom hvilken type fotografier dere ønsker, hvor dere ønsker å bli fotografert, og hvem av familie og venner som skal være med. Ingen bryllup er like og alle har ulike ønsker og forventninger.

  Husk og bestill i god tid. De mest populære datoene går fort.

  Her kan du se vår samlingsside om bryllup

  Her finner dere min bryllups blogg med mange bilder fra mine kunders bryllup.


  Informasjon om fotograferingspakken

  Betaling
  Ved bestilling av bryllupsfotografering blir dere forhandsfakturert for 20% av bryllupspakke prisen. Dette refunderes ikke ved evt. avbestilling. Forhandsfakturaen har 14 dagers forfall. Ved forsinket betaling kanselleres bestillingen.Etter bryllupsfotograferingen er gjennomført faktureres resterende 80%. Det sammen med eventuelle ekstra bestillinger, flere bilder, CD/DVD eller høyoppløselige bilder og med 14 dagers forfall.

  Bilder inkludert
  Redigerte bilder er alltid inkludert i alle våre fotograferingspakker. Pakkene har en gitt mengde inkluderte bilder, men ønsker du å bestille flere en det som er inkludert, koster dette kr 65,- per ekstra bilde.

  Redigering
  Vi justerer lys, farge og kontrast på alle bilder som leveres til deg som kunde. Ønsker du å få gjort større kosmetiske endringer eller ren manipulering, koster dette kr 650,- per time (be om et pristilbud)

  Høyoppløselige og ekstra høyoppløselige bilder
  I alle våre fotograferingspakker er høyoppløselige bilder (2071×1381 piksler) inkludert i prisen.

  Det finnes mange forskjellige forklaringer og svar hvis du spør fotografer om hva som er høyoppløselige bilder og hva dette koster.Hos meg betyr høyoppløselige bilder at du kan skrive ut bildene i en garantert størrelse på 10×15 cm.

  Størrelsen passer og perfekt for og brukes elektronisk på eksempel Facebook, Twitter eller framvisning på din pc.Ønsker du skrive ut bildene i et større format en 10×15 cm må du bestille ekstra høyoppløselige bilder (5616×3744 piksler). Det koster kr 1.500,- ekstra per fotograferingspakke. Disse kan du bruke til absolutt alt av utskrifter, forstørrelser og fotogaver.

  Levering
  Når bildene er klara for levering, får du en epost med informasjon om hvordan du laster ned bildene til din pc fra vår kundeweb. Bestilte bilder ligger på vår kundeweb i 30 dager, etter det må du kontakte oss på nytt hvis du ikke har lastet de ned.

  Normal leveringstid er 3-4 uker.

  Fri bruksrett
  Fri bruksrett betyr at du kan bruke bestilte bilder som du ønsker hos din leverandør av utskrifter. Du kan med andre ord bruke bildene så mange ganger du ønsker, og dele fritt med andre. Bestilte bilder leveres uten vannmerke.

  * Priser inkluderer reisekostnader inntil 20 km fra Asker. Over 20 km tilkommer kjøregodtgjørelse på kr 4,20 per km.


 • Reviews

  There are no reviews yet, would you like to submit yours?

  Be the first to review “Bryllup 2 timer”

You may also like…