Utefotografering (1time)

From: kr950.00

Pakken inkluderer 5 st bildefiler (jpg format) i normal oppløsning som du kan brukefritt elektroniskt. Ved utskrift garanterer vi en maks størrelse på 10x15cm. Ønsker man større utskrifter må du bestille ekstra høyoppløselige bilder. Bildefiler leveres for nedlastning og er uten vannmerking.

Prisen gjelder for fotografering mellom Slemmestad – Holmen – Hyggen – Lierstranda. Ved andre lokasjoner tilkommer kjøregodtgjørelse på Kr 4.20,- per km.

Share
Description
Reviews (0)
 • Du kan og bestille fotografering per telefon: 92296554

  Ute (lokasjon) fotografering er et produkt for dem som ikke ønsker bilder som er tatt i studio. Utefotografering passer perfekt for barne-, portrett og familiefotografering. De er ikke noen begrensninger på antal personer eller alder.

  Prisen inkluderer 1 time fotografering på lokasjon mellom Holmen – Slemmestad, Lierstranda – Hyggen. Ved fotografering på andre lokasjoner tilkommer kjøregodtgjørelse på Kr 4.90,- per km.

  Jeg har meget god kjennskap til fantastiske lokasjoner i hele Akershus og Drammen.

   


  Informasjon om fotograferingspakken

  Betaling
  Vi aksepterer bank og de fleste kredittkortene. Du betaler trygt og sikkert med pin-kode og chip hos oss. Du betaler etter fotograferingen.Eventuelle ekstra bestillinger, flere bilder, CD/DVD eller høyoppløselige bilder betales på nett når du får presentert deres bilder. Vi tar ikke kontant betaling.

  Bilder inkludert
  Redigerte bilder er alltid inkludert i alle våre fotograferingspakker. Pakkene har en gitt mengde inkluderte bilder, men ønsker du å bestille flere en det som er inkludert, koster dette kr 85,- per ekstra bilde.

  Redigering
  Vi justerer lys, farge og kontrast på alle bilder som leveres til deg som kunde. Ønsker du å få gjort større kosmetiske endringer eller ren manipulering, koster dette kr 650,- per time (be om et pristilbud)

  Fotostil
  Med fotostil menes hvilken teknikk som blir brukt ved fotograferingen.

  Moderne stil er inkludert i alle våre studiopakker og dette er den stilen som er mest brukt og ønsket. Vi fotograferer mot en helt hvit bakgrunn hvor motivet står i hoved fokus. Stilen er lett og ledig og det er ikke noe problem og få inn rekvisitter hvis man ønsker det.

  Normal oppløselige eller ekstra høyoppløselige bilder
  I alle våre fotograferingspakker er bilder i normal oppløsning (2071×1381 piksler) inkludert i prisen.

  Det finnes mange forskjellige forklaringer og svar hvis du spør fotografer om hva som er normal og høyoppløselige bilder og hva dette koster.Hos meg betyr normal oppløselige bilder at du kan skrive ut bildene i en garantert størrelse på 10×15 cm.

  Størrelsen passer og perfekt for og brukes elektronisk på eksempel Facebook, Twitter eller framvisning på din pc.Ønsker du skrive ut bildene i et større format en 10×15 cm må du bestille ekstra høyoppløselige bilder (5616×3744 piksler). Det koster kr 185,- per per bilde. Disse kan du bruke til absolutt alt av utskrifter, forstørrelser og fotogaver.

  Levering
  Når bildene er klara for levering, får du en epost med informasjon om hvordan du laster ned bildene til din pc fra vår kundeweb. Bestilte bilder ligger på vår kundeweb i 30 dager, etter det må du kontakte oss på nytt hvis du ikke har lastet de ned.

  Normal leveringstid er 15 dager. Ønsker du bildere levert raskere, velger du ekspresslevering (24tim) til Kr 295,-

  Fri bruksrett
  Fri bruksrett betyr at du kan bruke bestilte bilder som du ønsker hos din leverandør av utskrifter. Du kan med andre ord bruke bildene så mange ganger du ønsker, og dele fritt med andre. Bestilte bilder leveres uten vannmerke.

   

 • Reviews

  There are no reviews yet, would you like to submit yours?

  Be the first to review “Utefotografering (1time)”

You may also like…