Fornøyde kunder betyr absolutt alt for meg, og jeg ønsker og høre om din fotograferingsopplevelse. Jeg sett stor pris på om du tar deg tid og skriver noen korte ord.  Du kan bruke epost , skjemat nedenfor, eller Anbefalinger på vår facebook side.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
Tusen takk for en fin time med fotografering av gutta våres, gleder oss til å se bildene. Gutta var også veldig fornøyd, de synes det var moro. Anbefaler deg videre.
June Furuvald
Kjempe flink og hyggelig fotograf. Har vært der to ganger og like fornøyd hver gang.
Anita Aspen
Utrolig hyggelig og dyktig fotograf! Han er også veldig fleksibel som forminsker stress som ofte er forbundet med feks nyfødt fotografering. Anbefales på det sterkeste!
Mihkku Tostrup
Svært dyktig fotograf! Superproff på barnefoto, i tillegg er han rett og slett veldig hyggelig. Anbefales til alle!
Lars Erik Krangnes
Produktiv, kreativ og dyktig fotograf som også er åpen for nye ideer. Vi kunne ikke blitt mer fornøyd! 🙂 Anbefales på det sterkeste!
Agnes Jansen
Veldig dyktig og ikke minst utrolig tålmodig fotograf! Vi okkuperte studioet hans i 3 dager for å få best mulig bilder, uten å måtte betale noe mer! Andreas Eriksson er flink, detalj orientert og utrolig hyggelig. Han kan gjøre hvem som helst komfortabel foran kamera! Ti tomler opp!
Kine Svendsvoll Arvei
Vi har vært hos Andreas både på gravid-fotografering og nyfødt-fotografering og vi er kjempe fornøyde! Han er utrolig profesjonell og hyggelig, og ingenting er et problem. Bildene behandles raskt og prisene er utrolig bra. Kvaliteten på fotografiene er upåklagelig.
Helene Skoje
Veldig fornøyd 🙂 super atmosfære i studio, meget dyktig og kreativ fotograf og kjempe fine bilder.
Marie Ramstad
Dyktig fotograf, flotte bilder, rimelig pris
Beate Moldestad
Vi er strålende fornøyd med bildene Andreas tok av meg og min familie. De ble akkurat som vi hadde ønsket, uten at det kostet skjorta.
Madeleine Gracia
Super fornøyd med bildene! Kommer helt sikkert tilbake.
Katrine Hole

Vinn et gavekort!

Som takk trekker jeg hvert år et gavekort på fotografering i studio til en verdi av Kr 1.750,-

Gavekortet kan du bruke til valgfri fotografering, eller du kan gi det bort til en venn. Gavekortet må brukes i løpet av et år fra vinst datoen.

 

*

*