STARTEN PÅ EN FAMILIE, DERES EVIGE MINNER

Gravid og nyfødtfotografering

Gravid og nyfødtfotografering er elegant og vakkert, og ikke minst en unik mulighet til og ta vare på historien fra starten av.

Fotograferingen skjer slik som dere som kunder ønsker det. Fra det enkle tradisjonelle til det mer kunstnerlige.

FOTOGRAFERING I MANGE STILER

Gravidfotografering

Jeg tilbyr deg å få den gravide magen foreviget til en lav kostnad. Jeg bruker forskjellige lys teknikker og komposisjoner for å skape helt spesielle og uttrykksfulle minner fra din graviditeten. Det går fint og ta med man/partner og eventuelle søsken til den nye familiemedlemmet.

Ved gravidfotografering er det fint og ha gjort sig noen tanker på hva du/dere ønsker. Skall jeg fotografere deg med klær, er det viktig at du velger klær som fremhever former, og ikke skjuler disse. Ved fotografering i undertøy, er det fint om du har med flere typer/farger. Dersom du ønsker bilder uten noe form for tøy på, er det lurt og ta med en morgenkåpe til og bruke ved pauser.

All fotografering skjer med tanke om eleganse og estetisk pent.

FOTOGRAFERING I MANGE STILER

Nyfødtfotografering

Jeg har to forskjellige produkter for nyfødtfotografering, valget styres av hva dere som forelder ønsker for resultat.

Velger du Nyfødtfotografering 2 timer er det ikke sikkert at barnet kommer og sove i løpet av den tiden. Som regler er besøket hos fotografen, den første turen ut fra kjent miljø hjemme, og de fleste av deres og barnets rutiner endres, og skaper litt uro. Det betyr at dersom barnet ikke faller til ro, så må vi bestemme oss for hva og hvordan vi skall fotografere.

Velger du Nyfødtfotografering 4 timer er du sikret at barnet kommer at sove i løpet av den tiden som er satt av. Vi har då meget gode muligheter med og få akkurat de bildene dere ønsker. I snitt fotograferer jeg mellom fire og fem forskjellige settinger hvor barnet sover.

Nyfødtfotografering er beregnet for barn i alderen 1 – 10 dager.

Ved all nyfødtfotografering justerer jeg temperaturen og atmosfæren i studioet, så at barnet trives og vi får bildene vi ønsker. Ta gjerne med luer, babyklær og tepper som du eventuelt ønsker med på bild. Jeg har og rikelig med rekvisitter, tepper og nyfødtklær til låns. Husk og ta med rikelig med bleier, og ev skift til både barn og voksne.

Hos meg får du alltid

© All Rights Reserved Fotograf Andreas Eriksson