DERES DAG, DERES MINNER

Valg av bryllupsfotograf

Og være bryllupsfotograf er ett stort ansvar og en ære. Ett ansvar for at deres bryllupsdag blir foreviget på en perfekt måte, hvor alle viktige øyeblikk er med, slik at dere kan fokusere på hverandre og deres nære og kjære.

Jeg vil være der og fange små og store øyeblikk uten og være forstyrende. Dere kan stole på at jeg alltid gjør mitt beste for at deres dag skall bli helt perfekt foreviget. Jeg har lang og bred erfaring som bryllupsfotograf. I forkant av bryllupet har vi ett planleggingsmøte hvor vi sammen går igjennom deres dag, og hvordan fotograferingen gjøres. Vi ser på lokasjoner for de mer offisielle bildene av dere, hvordan jeg fotograferer i kirken, ved middagen og taler, og legger en plan dersom været ikke er med oss bryllupsdagen.

I løpet av en bryllupssesong tar jeg kun imot 5-6 bookinger. På den måten kan jeg yte mitt absolutte beste, og hvor hver kunde får mitt fulle fokus.

HVA PASSER BEST FOR DERE?

Bryllupspakker

Hos meg finner dere tre forskjellige bryllupspakker. Alle pakker har bildefiler inkludert, og ett gitt antall timer som dere kan bruke fritt når det gjeller start punkt. Alle bryllupspakker inkluderer et planleggingsmøte som tar ca 1 time.

Heldagsfotografering (Pakke 1)
Kr 22.500,-
Pakken inneholder 10 timer med fotografering. Da er jeg med dere hele dagen, fra start hos frisør, til brudevals. Pakken inkluderer ca 500 digitale bildefiler levert høyoppløselige på minnepenn. Alle bilder leveres etterbehandlet.

Halvdagsfotografering (Pakke 2)
Kr 11.500,-
Pakken inneholder 5 timer med fotografering. Da velger dere når jeg skall starte. For eksempel ved frisør, eller når vielsen starter. På den måten har dere stor fleksibilitet. Pakken inkluderer ca 300 digitale bildefiler levert høyoppløselige på minnepenn. Alle bilder leveres etterbehandlet.

Vigsel og brudepar (Pakke 3)
Kr 8.000,-
Pakken inneholder 2 timer med fotografering. I denne pakken fotograferer jeg deres vigsel og de offisielle brudepar bildene på lokasjon. Pakken inkluderer ca 100 digitale bildefiler levert høyoppløselige på minnepenn. Alle bilder leveres etterbehandlet.

DET LILLE EKSTRA

Fokus på detaljer

I deres bryllup, er det høy fokus på detaljer. Jeg tar bilder av brudens håroppsetting, brudeparets ringer, barn som leker, den gode samtalen rundt middagen, alle taler, gavebordet og ikke minst deres kjærlige blikk til hverandre.

TID & LOKASJON

Deres brudeparbilder

Etter vielsen er tiden kommen for bilder av brudeparet. Når dere planlegger deres dag, er det viktig at dere setter av nok tid til bildene av dere. Jeg rekommanderer at vi bruker minst 1 tim til dette, men helst litt mer. Ved planleggingsmøte har vi blitt enige om det kun er dere, eller med ev barn, forlovere og familie.

Valg av lokasjon er meget viktig for ett godt resultat og bruk av tid. Det er fint med en lokasjon som har en tilknytning til dere, enten følelsesmessig eller for at den passer for dere som par. En lokasjon som gir mange muligheter på ett begrenset areal er og foretrekke mot og reise mellom flere steder.

Hos meg får du alltid

© All Rights Reserved Fotograf Andreas Eriksson