Andreas Eriksson (född 18.april 1971 i Göteborg, Sverige) arbetar sedan tjugo år tillbaka som fotograf. Intresset för fotografering skapades i tidig ålder när han fick en 120mm kamera i handen. Film var dyrt, så motiven var få men väl valda.

Kontakt meg

Epost: info@fotograferiksson.no
Mobil: 922 96 554

Bryllupsfotografering 2014 – Endre & Emilie – Sandefjord

Bryllupsfotografering 2014 – Endre & Emilie – Sandefjord

Den 24/5 hade jag glädjen att föreviga vigseln mellan Endre & Emilie, och här kommer ett litet smakprov.

Vi starta dagen med att fotografera Emilies förberedelser hos frisör Bris i Sandefjord. Vigseln hölls i Sandar Kirke med prest Agnes Petersen. Officiella bilder av brudeparet fotograferade vi ute vid natursköna Asneset.

Jag önskar brudeparet all lycka i livet, och tack för förtroendet.

Fotograf Andreas Eriksson

Leave a reply