Noen få ord om meg selv
Hyggelig å møte deg

Andreas Eriksson (född 18.april 1971 i Göteborg, Sverige) Sedan över 25 år tillbaka arbetar jag som fotograf i Norge. Till det dagliga arbetar jag primärt med fotografering av hus och lägenheter i förbindelse med försäljning, samt fotografering för olika företag som önskar mina tjänster. I tillägg till detta har jag studio centralt placerat i Oslo där jag levererar kompletta fotograferingstjänster för familjer samt inom fotografering av barn och gravida. Varje år tar jag på mig ca fem till sju bröllopsfotograferingar i Innlandet, Oslo, Viken och Vestfold og Telemark fylke.  Det går givetvis utmärkt att boka mina tjänster andra platser i landet.

Mitt intresse för fotografering startade i tidig ålder då jag fick min första kamera av mina föräldrar. På den tiden var det dyrt med film, så motiven valdes med noggrannhet.  I starten gick det ofta i bilder av djur och natur. I 1995 flyttade jag till Norge och motiven gick mer och mer över till att innehålla människor och med en gradvis vrid över till att leverera lösningar till företag. Idag är det en god dynamik med en god variation.


for 2020
kort statistikk

Dette er et gjennomsnitt av fotograferinger gjennom et år.

0
Privatkunder
0
Boligfotograferinger
0
Bryllupsbilder
0
Bilder totalt

Der magi skjer
Studioet mitt

Studioet ligger mellom Ensjø og Helsfyr på Fyrstikkalléen 2B og man kan enkelt bruke begge T-bane stopp hvor det er kort vei og gå. Kommer dere med bil har vi gjesteparkering.

Studio inneholder alt man trenger for og løse alle typer oppdrag.
En stor buet vit vegg som er perfekt til de fleste oppdrag hvor man ønsker en ren bakgrunn.

Hvordan blir mine bilder
Redigering

Her ser du ett eksempel på bildebehandling. Noen ganger kan du ikke se resultatet uten direkte sammenligning. Så her viser jeg deg direkte sammenligne bilde før og etter behandlingen, der jeg laget retusjeringsfoto, fjernet bakgrunnsstøy og forbedret fargenes lysstyrke.


hva syns mine kunder?
kundeomtale

Kjempe flink og hyggelig fotograf. Har vært der to ganger og like fornøyd hver gang.


Anita Aspen
Familiefotografering
Anita Aspen Familiefotografering

Vi har vært hos Andreas både på gravid-fotografering og nyfødt-fotografering og vi er kjempe fornøyde! Han er utrolig profesjonell og hyggelig, og ingenting er et problem. Bildene behandles raskt og prisene er utrolig bra. Kvaliteten på fotografiene er upåklagelig


Helene Skoje
Gravid og Nyføddfotografering
Helene Skoje Gravid og Nyføddfotografering

Super fornøyd med bildene! Kommer helt sikkert tilbake


Katrine Hole
Familiefotografering
Katrine Hole Familiefotografering

Jeg har brukt Fotograf | Andreas Eriksson mye i jobb og også privat. Han er utrolig flink, ypperlig service. Imponert over bredekunnskapen hans og at han er så flink innen flere felt – Jeg har brukt han til alt fra produkt fotografering, reklame, miljø, portrettfotografering og herlige barnebilder. Han slår også de fleste på pris!


Yngvild Portvik Hansen
Bedriftfotografering
Yngvild Portvik Hansen Bedriftfotografering

Veldig fornøyd. Fotografen var veldig hyggelig. Veldig fornøyd med at man får bildefiler og kan benytte de slik man ønsker. Filene kom superraskt etter fotografering. Super fornøyd. Anbefales på det varmeste:-)


Marion Arnesen
Familiefotografering
Marion Arnesen Familiefotografering

Veldig dyktig og ikke minst utrolig tålmodig fotograf! Vi okkuperte studioet hans i 3 dager for å få best mulig bilder, uten å måtte betale noe mer! Andreas Eriksson er flink, detalj orientert og utrolig hyggelig. Han kan gjøre hvem som helst komfortabel foran kamera! Ti tomler opp!


Kine Svendsvoll Arvei
Nyføddfotografering
Kine Svendsvoll Arvei Nyføddfotografering

Tusen takk for en fin time med fotografering av gutta våres, gleder oss til å se bildene. Gutta var også veldig fornøyd, de synes det var moro. Anbefaler deg videre.


June Furuvald
Barnefotografering
June Furuvald Barnefotografering

Utrolig hyggelig og dyktig fotograf! Han er også veldig fleksibel som forminsker stress som ofte er forbundet med feks nyfødt fotografering. Anbefales på det sterkeste!


Mihkku Tostrup
Nyføddfotografering
Mihkku Tostrup Nyføddfotografering

Svært dyktig fotograf! Superproff på barnefoto, i tillegg er han rett og slett veldig hyggelig. Anbefales til alle!


Lars Erik Krangnes
Barnefotografering
Lars Erik Krangnes Barnefotografering

Produktiv, kreativ og dyktig fotograf som også er åpen for nye ideer. Vi kunne ikke blitt mer fornøyd! 🙂 Anbefales på det sterkeste!


Agnes Jansen
Barnefotografering
Agnes Jansen Barnefotografering

Veldig fornøyd 🙂 super atmosfære i studio, meget dyktig og kreativ fotograf og kjempe fine bilder.


Marie Ramstad
Gravidfotografering
Marie Ramstad Gravidfotografering

Vi er strålende fornøyd med bildene Andreas tok av meg og min familie. De ble akkurat som vi hadde ønsket, uten at det kostet skjorta.


Madeleine Gracia
Familiefotografering
Madeleine Gracia Familiefotografering

Gravidfotografering" description="Super fornøyd med bildene! Kommer helt sikkert tilbake.


Katrine Hole
GRavidfotografering
Katrine Hole GRavidfotografering