';

Slik bestiller du enkelt fotografering!

01
Du bestiller fotografering enkelt, direkte på nett. Velg dato og tidspunkt. Du kan også bestille ved hjelp av SMS, epost eller ring 922 96 554
02
Fotograferingen gjennomføres effektivt og profesjonelt. Med over 27 års erfaring som fotograf, får dere en trygg opplevelse med meget god service.
03
Bildene leveres redigert og klare til fri bruk. Samtlige bilder leveres fra min kunde web hvor du enkelt laster ned bildene.

Bryllupsfotografering

Deres dag, deres minner.....

Forberedelser er nøkkelen til suksess. Spør meg gjerne om tips og råd.
All fotografering i kirken eller ved vielse ute skjer med naturlig dagslys.
En god lokasjon har veldig mye og si for hvordan bildene deres blir.
Tid for glede. I løpet av middagen tar jeg bilder av alle gjestene, maten og talere.

Komprimert «fun-facts» fra 2022

550
Image module
Boligfotograferinger
Stor takk til alle fantastiske selgere og ikke minst meglere.
95274
Image module
Antall eksponeringer
Dette er antall bilder jeg har tatt så langt.
8
Image module
Antall bryllup
Meget flott sesong så langt, mange flotte par. Tusen takk!
Image module

Bedriftfotografering

ENKEL BESTILLING
Du kan bestille fotografering direkte på nett. Velg produkt og tidspunkt. Du kan også bestille per epost. bestill@fotograferiksson.no
FAST PRIS
Hos meg betaler du for tidsbruk og antall bilder. Ønsker du flere eller større bilder enn det som er inkludert i pakken du har valgt, tilkommer det ekstra kostnad.
INKLUDERT BILDFILER
Digitale bildefiler i normal oppløsning (2071×2071 piksler) er inkludert i prisen. Ekstra høyoppløselige bilder (6500×6500 piksler) kan bestilles mot en ekstra kostnad.

Har du flere spørsmål?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så svarer jeg deg raskt!

Hver detalj er gjennomtenkt

Image icon
Ved bestilling av bryllup. Får vi ett planleggingsmøte?
I bryllupspakker 5 og 10 timer er det inkludert et planleggingsmøte. Møtet skal vi helst ha på den plassen dere ønsker og bruke til de offisielle bildene av dere.

I møtet går vi igjennom alle detaljer for deres dag og deres ønsker.

Image icon
Får vi digitale bilder?
I alle pakker, fra bolig, reklame og bryllupsfotografering er det inkludert digitale bilder. Disse kommer i to størrelser. Normal som er 2071×2071 og passer til digitalt bruk, eller så kan man bestille ekstra høyoppløselige bildefiler som er i original størrelse. Disse kan dere skrive ut i så stort format dere ønsker. Bedrift og boligfotografkunder har alltid ekstra høyoppløselige bildefiler inkludert.
Image icon
Fotograferer du kun i Oslo og Viken?
Nei. Jeg fotograferer i alle fylker og i hele landet. Ta kontakt for pristilbud. Bryllupsfotografering har kjøring inkludert 50km fra sentrum av Oslo. Ut over det tilkommer normal kjøregodtgjørelse.

Bryllupsfilm – Høydepunkter fra den store dagen

Bestilles som en tilleggspakke og gir et fantastisk tilbakeblikk på deres magiske dag.

Image
„Fotograf Andreas Eriksson“

Andreas Eriksson (född 18.april 1971 i Göteborg, Sverige)
Sedan över 27 år tillbaka arbetar jag som fotograf i Norge. Till det dagliga arbetar jag primärt med fotografering av hus och lägenheter i förbindelse med försäljning, samt fotografering för olika företag som önskar mina tjänster. Varje år tar jag på mig ca fem till sju bröllopsfotograferingar i Innlandet, Oslo, Viken och Vestfold og Telemark fylke.

BOLIGFOTOGRAFERING

Med kunden i fokus og et eksklusivt utrykk

Bestilling av eiendomsfotografering
Fotografering av ditt hus/leilighet bestiller du raskt og enkelt direkte på min hjemmeside. Under “bestill” finner du alle produkter , samt ledige tidspunkt for fotografering. Du kan også kontakte meg pr epost, sms eller ringe meg for en hyggelig prat.

Er du eiendomsmegler kan jeg enkelt kople meg inn i ditt meglersystem slik at du kan bestille direkte gjennom det.

Hvordan fotograferer jeg?
Sammen går vi igjennom ditt salgsobjekt og planlegger fotograferingen. Vi ser på hvilke vinkler som passer best for alle rom, og vi går igjennom harmoni og balanse ifht hvordan rommet er møblert, og hva du ønsker å få fremhevet. Hva bør stå fremme og hva bør fjernes, samt hvilke lys bør være tent.

Ved hjelp av min lange erfaring som boligfotograf hjelper jeg gjerne til med ideer og innspill, slik at du får frem det beste av ditt hjem i bildene. Jeg har stort fokus på detaljer og justerer gjerne, i samråd med deg, der det evt er behov. Fotograferingen gjøres rom for rom, der jeg tar flere forskjellige eksponeringer som brukes for å komme frem til best mulig resultat i redigeringen.

Redigering av bilder
Samtlige bilder som skal leveres redigeres etter hvilken stil man har valgt. Redigeringen tar 24 timer, så du har resultatet levert allerede neste dag. Jeg følger nøye med på redigeringsarbeidet for å sikre deg ypperste kvalitet. Skulle du mot formodning ønske justeringer er jeg selvsagt behjelpelig med dette.

Kundeanmeldelser av Fotograf Andreas Eriksson

Dyktig!

Utrolig hyggelig og dyktig fotograf! Han er også veldig fleksibel som forminsker stress som ofte er forbundet med boligfotografering. Anbefales på det sterkeste!
– Remi Sjøvold

Solgt etter en halv dag!

Hei Andreas! Tusen takk for kjempefine bilder du tok hjemme hos oss i Skien. Huset blev solgt på en halv dag, wow! Skjønner godt hvorfor megler skryter om deg.
– Hilde & Jan

OPPLÆRINGSFILMER. SOME OG WEB. BRANDINGSFILM.

Film og videoproduksjon til alle kommunikasjonsflater og plattformer. Få profesjonell filmproduksjon til innholdsfilm, reklamefilm, video, konseptfilm, eller små filmsnutter til bruk på hjemmesider og sosiale plattformer. Jeg er klar for å bruke min erfaring og kompetanse som fotograf og fra markedsførings-bransjen. Din bedrift får en filmproduksjon til en hyggelige pris med høy kvalitet.
Image module

Fra min portfolio

Her kan du se noen av mine siste bilder fra forskjellige oppdrag. Du finner flere bilder inne i galleriet.

Levering & betalingsmåter

Du kan enkelt betale for fotograferingen på flere måter. Enkelte av produktene har egne betalingsløsninger. Leveranse av bilder skjer ved hjelp av min kundeweb der du enkelt logger inn og kan laste ned bildene i de størrelsene du har bestilt.

Leveranse
 • Image
  I de fleste tilfeller laster du enkelt ned bildene fra min kundeweb. Her får du raskt og enkel oversikt.
 • Image
  Er du eiendomsmegler får du bildene levert direkte inn i ditt meglersystem slik at det ikke oppstår forsinkelser. Normal leveringstid er under 24 timer.
 • Image
  Ved bryllupsfotografering leveres bildene ved hjelp av kundeweben. To uker etter vielsen er bildene klare for gjennomsyn. Etter deres bestilling av ønskede bilder er normal leveringstid ca 7 dager.
Betaling
 • Image
  Det er fullt mulig å betale direkte på nett med bank eller kredittkort. Betalingsløsningen er sikker.
 • Image
  Ved bryllupsfotografering må du betale 20 % av totalprisen ved bestilling. Restbeløpet betales etter vielsen med nettbasert betalingsløsning.
 • Image
  Bedriftskunder betaler ved hjelp av faktura (EHF) med normalt 14 dagers forfall.