Leverer:

  • Boligfotografering
  • Bryllupsfotografering
  • Bedriftfotografering
  • Filmproduksjon
  • Dronefotografering
Previous
Next

STUDIOFOTOGRAFERING BARN, GRAVID, FAMILE OG PORTRETT

Barn, ungdom og familiefotografering
Fotografier av barna og familie er en fin investering for framtiden. Tiden går alt for fort men jeg kan hjelpe dere med å fryse tiden i et hundredelssekund for at dere skal kunne glede dere over øyeblikket i årene som kommer. Fotograferingen skjer slik som dere ønsker det. Fra det enkle, tradisjonelle til det mer kunstnerlige. Det kan foregår i mitt studio, hjemme hos deg eller hvorfor ikke ute. Mulighetene er uendelige. Jeg har lang erfaring med barn og familiefotografering, hvor jeg sammen med dere skaper unike og moderne uttrykk. Et uttrykk som reflekterer deres familie og deres barns identitet. Alle kunder skal føle seg spesielle hos meg og oppdage hvordan deres personlighet blir fanget i bildet.

Gravidfotografering
Jeg tilbyr deg å få den gravide magen foreviget til en lav kostnad. Jeg bruker forskjellige lysteknikker og komposisjoner for å skape helt spesielle og uttrykksfulle minner fra din graviditeten. Det går fint og ta med mann/partner og eventuelle søsken til det nye familiemedlemmet.
Ved gravidfotografering er det fint og ha gjort seg noen tanker på hva du/dere ønsker. Skal jeg fotografere deg med klær, er det viktig at du velger klær som fremhever former, og ikke skjuler disse. Ved fotografering i undertøy, er det fint om du har med flere typer/farger. Dersom du ønsker bilder uten noe form for tøy på, er det lurt og ta med en morgenkåpe til og bruke i pauser.
All fotografering skjer med tanke på eleganse og estetikk.

FAST PRIS

Hos meg betaler du for tidsbruk og antall bilder. Ønsker du flere eller større bilder enn det er inkludert i pakken du har valgt, tilkommer det ekstra kostnad.

FRI BRUK

Alt av utskrifter gjør du hos en utskriftsleverandør. For eksempel JapanFoto, eller Elitefoto. Fordelen er at du står fritt til og bruke bildene som du vill.

REDIGERING

Alle bilder du bestiller redigeres og justeres. Lys, kontrast og farge justeres til perfeksjon. Har du spesielle ønsker, kan dette selvsagt utføres, mot en ekstra kostnad.

BARNEFOTOGRAFERING

Fotografier av barna er en fin investering for framtiden. Tiden går alt for fort men jeg kan hjelpe dere med å fryse tiden i et hundredelssekund for at dere skal kunne glede dere over øyeblikket i årene som kommer.

kr 1.750,-

FAMILIEFOTOGRAFERING

Familiefotografering. Når man ønsker og fotografere alle i familien. Familien kan være mor, far og barn. Dere kan også velge og ta med besteforeldre, søsken eller slekt. Det er ingen begrensninger på antall personer ved familiefotografering. I løpet av en time får vi nok tid til bilder av alle sammen. Søskenbilder, mor og barn, far og barn, og barna hver for seg.

kr 1.750,-

GRAVIDFOTOGRAFERING

Starten på en familie, lag evige minner.
Jeg tilbyr deg å få den gravide magen foreviget til en lav kostnad. Jeg bruker forskjellige lys teknikker og komposisjoner for å skape helt spesielle og uttrykksfulle minner fra din graviditet.

kr 1.750,-

PORTRETTFOTOGRAFERING

Denne kategorien omfatter alt fra personlige portretter til hjemmesider, jobbsøknader, Facebook og Linkedin. Eller hvorfor ikke som en kjærestegave? Fotograferingspakkene passer også perfekt til utdrikningslag eller som morgengave (akt eller boudior) til den blivende ektemannen.

fra kr 750,-

PRISER OG BESTILLING

Spørsmål & Svar

Hvordan betaler vi ?

Jeg aksepterer bank og de fleste kredittkortene. Du betaler trygt og sikkert med pin-kode og chip hos meg. Du betaler etter fotograferingen. Eventuelle ekstra bestillinger, flere bilder eller høyoppløslige bilder bestiller du på nett. Jeg tar ikke kontant betaling.

Jeg har bestillt familiefotografering, men ønsker og bilder av mine barn ?

Ved familiefotografering får vi tid til og ta bilder av dere sammen, søskenbilder og av barna alene. Så dere trenger ikke og bestille en dobbeltime, med mindre dere ønsker ett annet fokus.

Er det noen begrensning på hvor mange vi kan være i en familie ?

Nei, hvor stor familien er, har ikke så mye og si for fotograferingen. Det er tiden det går på, hvor mye vi rekker på en time som er inkludert i familiefotograferings pakken.

Hvor mange bilder er inkludert, og kan man bestille flere ?

Redigerte bilder er alltid inkludert i alle mine fotograferingspakker. Pakkene har en gitt mengde inkluderte bilder, men ønsker du å bestille flere en det som er inkludert, koster dette kr 85,- per ekstra bilde.

Hva redigerer du ?

Jeg justerer lys, farge og kontrast på alle bilder som leveres til deg som kunde. Ønsker du å få gjort større kosmetiske endringer eller ren manipulering, koster dette kr 650,- per time (be om et pristilbud)

Hva er forskjellen mellom normal og ekstra høyoppløselige bilder ?

I alle mine fotograferingspakker er bilder i normal oppløsning (2071×2071 piksler) inkludert i prisen.

Det finnes mange forskjellige forklaringer og svar når du spør fotografer om hva som er normal og høyoppløselige bilder og hva dette koster.

Hos meg betyr Normal oppløselige bilder at du kan skrive ut bildene i en garantert størrelse på maks 10×15 cm. Størrelsen passer og perfekt for og brukes elektronisk på eksempel Facebook, Twitter eller framvisning på din pc, eller mindre enklere fotogaver.

Ønsker du skrive ut bildene i et større format en 10×15 cm, helt opp til så stort du ønsker, må du bestille Ekstra høyoppløselige bilder (6500×6500 piksler). Det koster kr 185,- per bilde. Disse kan du bruke til absolutt alt av utskrifter, forstørrelser og fotogaver.

Ekstra høyoppløselige bilder velger dere når dere får presentert deres bilder på kundeweben.

Hvordan leveres bildene, og hvor lang tid tar det ?

Når bildene er klara for levering, får du en epost med informasjon om hvordan du laster ned bildene til din pc fra min kundeweb. Bestilte bilder ligger på min kundeweb i 30 dager, etter det må du kontakte meg på nytt hvis du ikke har lastet de ned.

Normal leveringstid er totalt 14 dager.

Hva betyr fri bruksrett ?

Fri bruksrett betyr at du kan bruke bestilte bilder som du ønsker hos din leverandør av utskrifter. Du kan med andre ord bruke bildene så mange ganger du ønsker, og dele fritt med andre. Bestilte bilder leveres uten vannmerke.

Jeg har ikke mottat bekreftelse epost ?

Viss du har epost konto hos eksempel Hotmail eller Gmail er det ganske stor sannsynlighet at bekreftelse eposten fra meg ligger i spam-søppelkassen din. Hvis ikke må du ringe meg på 92296554 så verifiserer jeg din booking.

Jeg har fått sms om og velge ut bilder, men finner ikke noen epost ?

Viss du har epost konto hos eksempel Hotmail eller Gmail er det ganske stor sannsynlighet at eposten fra oss ligger i spam-søppelkassen din. 

Har bildene vannmerke ?

Nei, bildene dere bestiller har ikke noen vannmerken.

Hvorfor er du så billig ?

Jeg ønsker at flest mulige skall kunne bruke en fotograf til og få tatt profesjonelle bilder. Jeg rikter hellre in meg mot en stor volym en få kunder som jeg tar godt betalt av.

Får jeg bildene på papir ?

Nei, jeg leverer kun elektroniske filer/bilder som du bruker hos en leverandør av utskrifter. 

Leverer du utskrifter av bilder ?

Nei, jeg leverer kun elektroniske filer/bilder som du bruker hos en leverandør av utskrifter.

Hvor ligger ditt studio ?

Mitt studio ligger på Helsfyr i Oslo. Fyrstikkalléen 2B. Studio er kun åpen ved fotograferinger.

Finnes det parkering ved studio ?

Det er begrensede muligheter med parkering utenfor studio. Jeg rekommenderer att dere bruker parkeringshuset på Fyrstikktorget som ligger ca 150m fra studio.