Spørsmål & Svar

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bryllupsfotografering
Q: Hvordan betaler vi bryllupspakken?
A: Ved bestilling av bryllupsfotografering blir dere forhandsfakturert for 20% av bryllupspakke prisen. Dette refunderes ikke ved evt. avbestilling. Forhandsfakturaen har 14 dagers forfall. Ved forsinket betaling kanselleres bestillingen.Etter bryllupsfotograferingen er gjennomført faktureres resterende 80%. Det sammen med eventuelle ekstra bestillinger, flere bilder, CD/DVD eller høyoppløselige bilder og med 14 dagers forfall.

Q: Hvor mange bilder er inkludert?
A: Redigerte bilder er alltid inkludert i alle våre fotograferingspakker. Pakkene har en gitt mengde inkluderte bilder, men ønsker du å bestille flere en det som er inkludert, koster dette kr 65,- per ekstra bilde.

Q: Hva redigerer du?
A: Vi justerer lys, farge og kontrast på alle bilder som leveres til deg som kunde. Ønsker du å få gjort større kosmetiske endringer eller ren manipulering, koster dette kr 650,- per time (be om et pristilbud)

Q: Hva betyr normal og ekstra høyoppløselige bilder?
A: I alle våre fotograferingspakker er bilder i normal oppløsning (2071×1381 piksler) inkludert i prisen.

Det finnes mange forskjellige forklaringer og svar hvis du spør fotografer om hva som er høyoppløselige bilder og hva dette koster.Hos meg betyr høyoppløselige bilder at du kan skrive ut bildene i en garantert størrelse på 10×15 cm.

Størrelsen passer og perfekt for og brukes elektronisk på eksempel Facebook, Twitter eller framvisning på din pc.Ønsker du skrive ut bildene i et større format en 10×15 cm må du bestille ekstra høyoppløselige bilder (5616×3744 piksler). Det koster kr 1.500,- ekstra per fotograferingspakke. Disse kan du bruke til absolutt alt av utskrifter, forstørrelser og fotogaver.

Q: Hvor lang leveringstid er det?
A: Når bildene er klara for levering, får du en epost med informasjon om hvordan du laster ned bildene til din pc fra vår kundeweb. Bestilte bilder ligger på vår kundeweb i 30 dager, etter det må du kontakte oss på nytt hvis du ikke har lastet de ned.

Normal leveringstid er 3-4 uker.

Q: Får man bildene levert på CD/DVD?
A: Ja alle bestilte bryllupsbilder leveres på en CD/DVD eller USB stick og i den størrelsen som dere har bestillt.

Q: Hva betyr fri bruksrett?
A: Fri bruksrett betyr at du kan bruke bestilte bilder som du ønsker hos din leverandør av utskrifter. Du kan med andre ord bruke bildene så mange ganger du ønsker, og dele fritt med andre. Bestilte bilder leveres uten vannmerke.

Q: Bruker du blitz i kirken?
A: Nei, jeg fotografere kun med hjelp av dagslys, så dere bli ikke plaget av forstyrende blitzlys.

Gravidfotografering
Q: Kan jeg ha med mann og barn?
A: Ja det går helt fint det

Barne, familie og portrettfotografering
Q: Hvordan betaler vi?
A: Vi aksepterer bank og de fleste kredittkortene. Du betaler trygt og sikkert med pin-kode og chip hos oss. Du betaler etter fotograferingen.Eventuelle ekstra bestillinger, flere bilder, CD/DVD eller høyoppløsligebilder blir fakturert med 14 dagers forfall. Vi tar ikke kontant betaling.

Q: Jeg ønsker bestille familiefotografering, men ønsker og bilder av mine barn
A: Ved familiefotografering får vi tid til og ta bilder av dere sammen, søskenbilder og av barna alene. Så dere trenger ikke og bestille en dobbeltime, med mindre dere ønsker ett annet fokus.

Q: Er det noen begrensning på hvor mange vi kan være i en familie?
A: Nei, hvor stor familien er, har ikke så mye og si for fotograferingen. Det er tiden det går på, hvor mye vi rekker på en time som er inkludert i familiefotograferings pakken.

Q: Hvor mange bilder er inkludert, og kan man bestille flere?
A: Redigerte bilder er alltid inkludert i alle våre fotograferingspakker. Pakkene har en gitt mengde inkluderte bilder, men ønsker du å bestille flere en det som er inkludert, koster dette kr 85,- per ekstra bilde.

Q: Hva redigerer du?
A: Vi justerer lys, farge og kontrast på alle bilder som leveres til deg som kunde. Ønsker du å få gjort større kosmetiske endringer eller ren manipulering, koster dette kr 650,- per time (be om et pristilbud)

Q: Hva er forskjellen mellom normal og ekstra høyoppløselige bilder?”
A: I alle våre fotograferingspakker er er bilder i normal oppløsning (2071×1381 piksler) inkludert i prisen.

Det finnes mange forskjellige forklaringer og svar hvis du spør fotografer om hva som er normal og høyoppløselige bilder og hva dette koster.
Hos meg betyr Normal oppløselige bilder at du kan skrive ut bildene i en garantert størrelse på maks 10×15 cm. Størrelsen passer og perfekt for og brukes elektronisk på eksempel Facebook, Twitter eller framvisning på din pc, eller mindre enklere fotogaver.

Ønsker du skrive ut bildene i et større format en 10×15 cm, helt opp til så stort du ønsker, må du bestille Ekstra høyoppløselige bilder (5616×3744 piksler). Det koster kr 185,- per bilde. Disse kan du bruke til absolutt alt av utskrifter, forstørrelser og fotogaver.

Ekstra høyoppløselige bilder velger dere når dere får presentert deres bilder.

Q: Hvordan leveres bildene, og hvor lang tid tar det?
A: Når bildene er klara for levering, får du en epost med informasjon om hvordan du laster ned bildene til din pc fra vår kundeweb. Bestilte bilder ligger på vår kundeweb i 30 dager, etter det må du kontakte oss på nytt hvis du ikke har lastet de ned.

Du kan og velge og få bildene levert på en CD/DVD eller på en minnepenn.

Normal leveringstid er totalt 11 dager, og her finner du oppdatert informasjon om mine leveringstider

Q: Hva betyr fri bruksrett?
A: Fri bruksrett betyr at du kan bruke bestilte bilder som du ønsker hos din leverandør av utskrifter. Du kan med andre ord bruke bildene så mange ganger du ønsker, og dele fritt med andre. Bestilte bilder leveres uten vannmerke.

Generellt
Q: Jeg har ikke mottat bekreftelse epost?
A: Viss du har epost konto hos eksempel Hotmail eller Gmail er det ganske stor sannsynlighet at bekreftelse eposten fra oss ligger i spam-søppelkassen din. Hviss ikke må du ringe oss på 922 96 554 så verifiserer vi din booking.

Q: Jeg har fått sms om og velge ut bilder, men finner ikke noen epost?
A: Viss du har epost konto hos eksempel Hotmail eller Gmail er det ganske stor sannsynlighet at eposten fra oss ligger i spam-søppelkassen din. Informasjonen jeg sender ut finner du inne på dine kundersider, og du logger enkelt in ved och trykke på “Account” i menyen på alle sider .

Q: Har bildene vannmerke?
A: Nei, bildene dere bestiller har ikke noen vannmerken. Jeg regner med at kunder som er fornøjde sprer mitt navn.

Q: Hvorfor er du så billig?
A: Jeg ønsker at flest mulige skall kunne bruke en fotograf til og få tatt profesjonelle bilder. Jeg rikter hellre in meg mot en stor volym en få kunder som jeg tar godt betalt av.

Q: Får jeg bildene på papir?
A: Nei, jeg leverer kun elektroniske filer/bilder som du bruker hos en leverandør av utskrifter. Det leveres ikke noen utskrifter untatt pakker som Passfotografering eller bryllupsfotografering.

Q: Leverer du utskrifter av bilder?
A: Nei, jeg leverer kun elektroniske filer/bilder som du bruker hos en leverandør av utskrifter. Passfotografering og bryllupsfotografering er untak og disse får utskrifter enligt innholdet i respektive pakke.

Q: Har du studio i Oslo?
A: Nei, mitt studio ligger i Heggedal (ca 5min sør om Asker, og 25-30min fra Oslo sentrum) Adresse: Åmotveien 2, 1389 Heggedal.

Q: Hvor ligger ditt studio?
A: Mitt studio ligger i Heggedal (ca 5min sør om Asker, og 25-30min fra Oslo sentrum) Adresse: Åmotveien 2, 1389 Heggedal.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Back to Top
Close Zoom