Leverer:

  • Boligfotografering
  • Bryllupsfotografering
  • Bedriftfotografering
  • Filmproduksjon
  • Dronefotografering
BESTILL IDAG

Studiofotografering av barn, gravid, familie og portrett

Barn, ungdom og familiefotografering
Fotografier av barna og familie er en fin investering for framtiden. Tiden går alt for fort men jeg kan hjelpe dere med å fryse tiden i et hundredelssekund for at dere skal kunne glede dere over øyeblikket i årene som kommer. Fotograferingen skjer slik som dere ønsker det. Fra det enkle, tradisjonelle til det mer kunstnerlige. Det kan foregår i mitt studio, hjemme hos deg eller hvorfor ikke ute. Mulighetene er uendelige. Jeg har lang erfaring med barn og familiefotografering, hvor jeg sammen med dere skaper unike og moderne uttrykk. Et uttrykk som reflekterer deres familie og deres barns identitet. Alle kunder skal føle seg spesielle hos meg og oppdage hvordan deres personlighet blir fanget i bildet.

Gravidfotografering
Jeg tilbyr deg å få den gravide magen foreviget til en lav kostnad. Jeg bruker forskjellige lysteknikker og komposisjoner for å skape helt spesielle og uttrykksfulle minner fra din graviditeten. Det går fint og ta med mann/partner og eventuelle søsken til det nye familiemedlemmet.
Ved gravidfotografering er det fint og ha gjort seg noen tanker på hva du/dere ønsker. Skal jeg fotografere deg med klær, er det viktig at du velger klær som fremhever former, og ikke skjuler disse. Ved fotografering i undertøy, er det fint om du har med flere typer/farger. Dersom du ønsker bilder uten noe form for tøy på, er det lurt og ta med en morgenkåpe til og bruke i pauser.
All fotografering skjer med tanke på eleganse og estetikk.

ta en titt

Noen eksempler fra galleriet

ALLTID

Inkludert i alle pakker

HOS MEG
FAST PRIS
Hos meg betaler du for tidsbruk og antall bilder. Ønsker du flere eller større bilder enn det er inkludert i pakken du har valgt, tilkommer det ekstra kostnad.
FRI BRUK
Alt av utskrifter gjør du hos en utskriftsleverandør. For eksempel JapanFoto, eller Elitefoto. Fordelen er at du står fritt til og bruke bildene som du vill.
REDIGERING
Alle bilder du bestiller redigeres og justeres. Lys, kontrast og farge justeres til perfeksjon. Har du spesielle ønsker, kan dette selvsagt utføres, mot en ekstra kostnad.
Bestill

Studiofotografering

Velg mellom
Barnefotografering
Inkluderer
1 time fotografering
10 digitalebildefiler
Fri bruk
options
Gravidfotografering
Inkluderer
1 time fotografering
10 digitalebildefiler
Fri bruk
options
Familiefotografering
Inkluderer
1 time fotografering
10 digitalebildefiler
Fri bruk
options

Bestill fotografering

Loading...