Cart

STUDIOFOTOGRAFERING

BARN, GRAVID, FAMILE OG PORTRETT

Barn, ungdom og familiefotografering
Fotografier av barna og familie er en fin investering for framtiden. Tiden går alt for fort men jeg kan hjelpe dere med å fryse tiden i et hundredelssekund for at dere skal kunne glede dere over øeblikket i årene som kommer. Fotograferingen skjer slik som dere som kunder ønsker det. Fra det enkle tradisjonelle til det mer kunstnerlige. Det kan foregår i å i mitt studio, hjemme eller hvorfor ikke ute. Mulighetene er uendelige. Jeg har lang erfaring med barn og familiefotografering hvor jeg sammen med dere skaper unike og moderne uttrykk. Et uttrykk som reflekterer deres familie og deres barns identitet. Alle kunder skal føle seg spesielle hos meg og oppdage hvordan deres personlighet blir fanget i bildet.

Gravidfotografering
Jeg tilbyr deg å få den gravide magen foreviget til en lav kostnad. Jeg bruker forskjellige lys teknikker og komposisjoner for å skape helt spesielle og uttrykksfulle minner fra din graviditeten. Det går fint og ta med man/partner og eventuelle søsken til den nye familiemedlemmet.

Ved gravidfotografering er det fint og ha gjort sig noen tanker på hva du/dere ønsker. Skall jeg fotografere deg med klær, er det viktig at du velger klær som fremhever former, og ikke skjuler disse. Ved fotografering i undertøy, er det fint om du har med flere typer/farger. Dersom du ønsker bilder uten noe form for tøy på, er det lurt og ta med en morgenkåpe til og bruke ved pauser.

All fotografering skjer med tanke om eleganse og estetisk pent.

FASTPRIS
Alle priser er godt synlige.
Hos meg betaler du for fotograferingen so inneholder en mengd bilder og tid. Du betaler ikke noe mer, med mindre du bestiller flere bilder, eller bilder i en større størrelse en det som er inkludert.
FRI BRUK
Skriv ut så mange gånger du ønsker.
Allt av utskrifter gjør du hos en utskriftsleverandør (JapanFoto, Elitefoto eller Fotoknudsen). Fordelen er att du ikke trenger og betale eller bestille noe mer en fotografering og bilder fra meg.
REDIGERING
Den siste finpussen.
Alle bilder som du bestiller redigeres og justeres av meg. Lys, kontrast og farge justeres til perfeksjon. Har du noe helt spesielt ønskemål kan dette selvsagt utføres, men då mot en ekstra kostnad.
BARNEFOTOGRAFERING

Deres kjære, deres evige minner

Fotografier av barna er en fin investering for framtiden. Tiden går alt for fort men jeg kan hjelpe dere med å fryse tiden i et hundredelssekund for at dere skal kunne glede dere over øeblikket i årene som kommer.

Husk! Du betaler ikke per barn, så det går fint og fotografere søsken sammen, og hver for sig.

FAMILIEFOTOGRAFERING

Mor, far, barn og besteforeldre

Familiefotografering gjelder når man ønsker og fotografere alle i familien. Familien kan være mor, far og barn, men dere kan og velge og ta med besteforeldre, søsken og slekt. Det er ikke noen begrensninger på antal personer ved familiefotografering.

I løpet av en time får vi nok tid til bilder av alle sammen, søskenbilder, mor og barn, far og barn, og barna vær for sig.

GRAVIDFOTOGRAFERING

Starten på en familie, deres evige minner

Jeg tilbyr deg å få den gravide magen foreviget til en lav kostnad. Jeg bruker forskjellige lys teknikker og komposisjoner for å skape helt spesielle og uttrykksfulle minner fra din graviditeten. Det går fint og ta med man/partner og eventuelle søsken til den nye familiemedlemmet. Ved gravidfotografering er det fint og ha gjort sig noen tanker på hva du/dere ønsker. Skall jeg fotografere deg med klær, er det viktig at du velger klær som fremhever former, og ikke skjuler disse. Ved fotografering i undertøy, er det fint om du har med flere typer/farger. Dersom du ønsker bilder uten noe form for tøy på, er det lurt og ta med en morgenkåpe til og bruke ved pauser.

All fotografering skjer med tanke om eleganse og estetisk pent.

Portrettfotografering

Kategorien som samler allt

Denne kategorien omfatter alt fra personlige portretter til hjemmesider, jobbsøknader, Facebook og Linkedin. Eller hvorfor ikke som en kjærestegave? Fotograferingspakkene passer også perfekt til utdrikningslag eller som morgengave (akt eller boudior) til den blivende ektemannen. Vi kan fotografere både i studio og ute i nærmiljøet. Det er også mulighet for ”hjemme hos”- fotografering. Ta kontakt med meg med dine ønsker og ideer så kommer vi sammen frem til et personlig og unikt resultat for deg. Pakker fra 30 min til 1 time, du velger.

PRISER OG BESTILLING

Her finner du alle fotograferingspakker til gjeldende kategorier. Alle pakker inneholder en gitt mengde bilder (bildefiler) og fra 30 min til en time med fotografering.

PORTFOLIO

Her er en rekke eksempler fra arbeidet mitt som eiendomsfotograf.