Mine Kunders vurderinger Små historier

Mine Kunders vurderinger Små historier

Etter mange års trening, og mye erfaring, har jeg lært teknikkene som hjelper meg i arbeidet mitt med å levere fantastiske bilder til alle kundene mine. Her er noen av de mest inspirerende anmeldelsene fra kundene mine.

Hvis du vil dele historien din og opplevelsen av arbeidet mitt, kan du fylle ut kontaktskjemaet nedenfor. Din mening er veldig viktig for meg fordi jeg alltid prøver å utvikle og forbedre meg.

Familiefotografering Anita Aspen Familiefotografering
Kjempe flink og hyggelig fotograf. Har vært der to ganger og like fornøyd hver gang.
Gravid og Nyføddfotografering Helene Skoje Gravid og Nyføddfotografering
Vi har vært hos Andreas både på gravid-fotografering og nyfødt-fotografering og vi er kjempe fornøyde! Han er utrolig profesjonell og hyggelig, og ingenting er et problem. Bildene behandles raskt og prisene er utrolig bra. Kvaliteten på fotografiene er upåklagelig
Bedriftfotografering Yngvild Portvik Hansen Bedriftfotografering
Jeg har brukt Andreas Eriksson mye i jobb og også privat. Han er utrolig flink, ypperlig service. Imponert over bredekunnskapen hans og at han er så flink innen flere felt - Jeg har brukt han til alt fra produkt fotografering, reklame, miljø, portrettfotografering og herlige barnebilder. Han slår også de fleste på pris!
Familiefotografering Katrine Hole Familiefotografering
Super fornøyd med bildene! Kommer helt sikkert tilbake
Familiefotografering Marion Arnesen Familiefotografering
Veldig fornøyd. Fotografen var veldig hyggelig. Veldig fornøyd med at man får bildefiler og kan benytte de slik man ønsker. Filene kom superraskt etter fotografering. Super fornøyd. Anbefales på det varmeste:-)
Nyføddfotografering Kine Svendsvoll Arvei Nyføddfotografering
Veldig dyktig og ikke minst utrolig tålmodig fotograf! Vi okkuperte studioet hans i 3 dager for å få best mulig bilder, uten å måtte betale noe mer! Andreas Eriksson er flink, detalj orientert og utrolig hyggelig. Han kan gjøre hvem som helst komfortabel foran kamera! Ti tomler opp!
Barnefotografering June Furuvald Barnefotografering
Tusen takk for en fin time med fotografering av gutta våres, gleder oss til å se bildene. Gutta var også veldig fornøyd, de synes det var moro. Anbefaler deg videre.
Nyføddfotografering Mihkku Tostrup Nyføddfotografering
Utrolig hyggelig og dyktig fotograf! Han er også veldig fleksibel som forminsker stress som ofte er forbundet med feks nyfødt fotografering. Anbefales på det sterkeste!
Barnefotografering Lars Erik Krangnes Barnefotografering
Svært dyktig fotograf! Superproff på barnefoto, i tillegg er han rett og slett veldig hyggelig. Anbefales til alle!

MIN KONTAKTINFORMASJONTA KONTAKT

    Back to Top
    Close Zoom