BOLIGFOTOGRAFERING

Husfotografering

Når du skal selge et hus er noe av det viktigste bildene, som skal skape interesse og nysgjerrighet hos den potensielle kjøperen. Her gjelder det å fange oppmerksomheten og skille seg ut blant mangfoldet. Det samme gjelder om du skal leie ut boligen. Bra bilder kommer til å tiltrekke seg leietaker, som kan se seg selv bo der.

Fotografering av ditt hus/leilighet bestiller du raskt og enkelt direkte på min hjemmeside. Under “bestill” finner du alle produkter , samt ledige tidspunkt for fotografering. Du kan også kontakte meg pr epost, sms eller ringe meg for en hyggelig prat.

Er du eiendomsmegler kan jeg enkelt kople meg inn i ditt meglersystem slik at du kan bestille direkte gjennom det.

Sammen går vi igjennom ditt salgsobjekt og planlegger fotograferingen. Vi ser på hvilke vinkler som passer best for alle rom, og vi går igjennom harmoni og balanse ifht hvordan rommet er møblert, og hva du ønsker å få fremhevet. Hva bør stå fremme og hva bør fjernes, samt hvilke lys bør være tent.

Ved hjelp av min lange erfaring som boligfotograf hjelper jeg gjerne til med ideer og innspill, slik at du får frem det beste av ditt hjem i bildene. Jeg har stort fokus på detaljer og justerer gjerne, i samråd med deg, der det evt er behov. Fotograferingen gjøres rom for rom, der jeg tar flere forskjellige eksponeringer som brukes for å komme frem til best mulig resultat i redigeringen.

Samtlige bilder som skal leveres redigeres etter hvilken stil man har valgt. Redigeringen tar 24 timer, så du har resultatet levert allerede neste dag. Jeg følger nøye med på redigeringsarbeidet for å sikre deg ypperste kvalitet. Skulle du mot formodning ønske justeringer er jeg selvsagt behjelpelig med dette.

 • FAST Pris på alle min oppdrag
 • FRI Bruk av alle digitale bildefiler fra fotograferingen.
 • Bilder levert på under 24tim.

Fra Kr 3.150,- per time ink mva.

Be om ett uforpliktende tilbud

Krogsveen
Sandvika
Client logo
Boligfotografering for Krogsveen Sandvika
EasyLiving
Bokollektiv for studenter
Client logo
Fotografering av nye student leiligheter i Drammen.
Alento
Bygg- og anleggsentreprenør
Client logo
Alento er en handlekraftig bygg- og anleggsentreprenør, hvor kundefokus, entreprenørskap og tillit står sentralt. Kunnskap og kompetanse er vårt viktigste verktøy. Vi ønsker å gjøre hverandre gode gjennom tett samarbeid med kunder og leverandører.

ER DU MEGLER?

Se her for et godt tilbud

Jeg har drevet som fotograf i over 25 år, og de siste fire årene som boligfotograf. I løpet av den tiden har jeg fotografert i snitt 50-80 boliger i måneden og har derfor opparbeidet meg variert og god erfaring.

I løpet av perioden har jeg arbeidet tett med kunder som Meglerhuset & Partners Drammen, Dialog Eiendomsmegling, Nordvik, Krogsveen, Aktiv, Proaktiv, Dahl, Sem & Johnsen mfl.

Når du bruker meg som fotograf kan du være trygg på 100% kundeservice. Det gjelder for deg som megler og ikke minst for selger. Min redigering ligger i toppsjiktet og du har selvsagt full frihet til de justeringene du har behov for. Bestilling og bilder kan gå direkte gjennom ditt meglersystem. Jeg er fleksibel og strekker meg langt for megler og selger.

Jeg tilbyr gratis prøvefotografering for nye meglere. Dette inkluderer følgende:

 • 1 time fotografering inkludert
 • 20 st redigerte bilder inkludert
 • Under 24 tim leveranse.
 • Inkludert kundemøte.

BOLIGFILM

Jeg lager boligfilm for sosiale medier og for bruk på finn.no.

SLIK BESTILLER DU

Boligfotografering

 • 1
  Bestilling
  Du ser enkelt om jeg er ledig via bookingsystemet. Du kan sende epost eller sms til 92296554. I bookingsystemet velger du basis eller premium. Du kan velge evt tillegg. Jeg kan enkelt kople meg til ditt eiendomsmeglersystem så du kan bestille direkte.
 • 2
  Klargjøring av bolig
  For at bildene av din bolig skal bli perfekte, må boligen være klar til fotografering. Ved bestilling får du tilsendt informasjon med tips om hvordan boligen gjøres klar.
 • 3
  Fotografering
  Fotograferingen tar i snitt en time på objekter som er opptil 100 kvm. Ved eksempel boligfilm må dere beregne en ekstra time til filming. Ved behov gjør jeg enkle justeringer på møbler og styling. Alt med tanke på det perfekte resultat.
 • 4
  Levering
  Bildene leveres i løpet av 24 timer. Du får informasjon om hvordan du enkelt laster dem ned. I mange tilfeller finnes det flere bilder som dere kan bestille ved behov. Er du megler får du bildene levert direkte i ditt meglersystem.
 • 5
  Betaling
  Betaling gjøres direkte på nett ved leveranse av bildene.

Gleder meg til å fotografere for dere!

Image module

BESTILL HER

Her ser du enkelt når har ledige datoer.

Loading...

KLARGJØRING AV BOLIG

Sjekkliste for fotografering

Når du skal selge bolig er det svært viktig at den fremstår på best mulig måte og viser potensiale.

En mulig kjøper skal dels føle stemningen, og også kunne se mulighetene for å sette sitt personlige preg. En overmøblert bolig gjør det vanskelig å forestille seg hvordan kjøpers møbler kan plasseres, og i verste fall kan boligen føles liten. På samme måte som en tom bolig gjør det vanskelig å forestille seg hvor stor eller liten sofaen for eks blir i stua. Balanse er nøkkelordet.

Er du i tvil, ta gjerne kontakt så kan jeg hjelpe deg med tips og ideer. Trenger du hjelp av en boligstylist eller interiørdesigner, har din megler som oftest kontakter eller samarbeidspartnere.

Jeg tilbyr også virtuell styling av bildene dersom boligen er umøblert.

Image module

DIGITAL STYLING

Digital renovering

Digital styling er en meget kostnadseffektiv måte at style både hus og leilighet på. Sammen finner vi en stil som passer perfekt til ditt objekt. I tillegg til Digital styling finnes digital renovering. Ved digital renovering fjerner jeg objekter som møbler og kan endre farger på vegger og type gulv. Mulighetene er uendelige. Prisen gjelder per bilde så be om et tilbud for ditt objekt.

Fra Kr 350,- per bilde ink mva.

Be om ett uforpliktende tilbud

SISTE FRA GALLERIET

SISTE FRA BLOGGEN

SPØRSMÅL & SVAR

De siste fire åren har jeg blitt innleid som fotograf hos Diakrit Norge. I løpet av den tiden har jeg fotografert i snitt 50-80 boliger i løpet av en måned. Så jeg har både lang og god erfaring som boligfotograf. Fra august 2022 starter jeg for meg selv med mine egne kunder.

Jeg mener at det alltid trengs gode bilder når man skall markedsføre sin bolig, både om det er til salg eller utleie. Profesjonelle bilder ved utleie mener jeg tiltrekker seg leietaker som setter pris på just ditt objekt. Det er en liten investering og bildene kan dere bruke år etter år.