Cart

EIENDOMSFOTOGRAFERING

BOLIGSALG

De mange viktige elementene rundt det å selge ditt hjem. Hva vil taksten bli, hvilken av meglerne forstår og ser mitt behov, hvilken fotograf kan skape det unike?

Hjemmet ditt skal skille seg ut som enestående, fange riktig målgruppe, skape lyst og vise frem mulighetene. Med min erfaring som boligfotograf kan jeg forsikre deg om at du har funnet riktig fotograf og blir ivaretatt på en veldig profesjonell måte.

Til daglig arbeider jeg som boligfotograf i samarbeid med fantastiske talentfulle meglere hos Eie Eiendom, Aktiv Eiendom, Sem & Johnsen, Nordvik Eiendomsmegling, Krogsveen, Privatmegleren Excellence og Eiendomsmegler 1.

 

Ta en titt på hva jeg kan tilby gjennom Diakrit Norge.

Boligstyling
Ved hjelp av min ekspertise eller innleide
Mange boliger er overmøblert, og det stjeler både romfølelse og forestillingsevne for potensielle kjøpere. Jeg hjelper deg med og finne den beste løsningen for deres bolig.
Plantegning
Plantegning i både 2D og 3D
Jeg lager en plantegning av boligen som er svært nyttig når du skall selge. Jeg leverer plantegninger i både 2D og 3D til bruk på Finn.no og i ditt prospekt.
Fotografering
Dagen for fotografering av din bolig
Fotograferingen gjennomføres rom for rom hvor vinkler, utsnitt og detaljer blir profesjonelt avbildet. Fra oversiktsbilder til lifestyle og tette utsnitt.
OVERSIKTSBILDER

ROM FOR ROM

Oversiktsbilder forteller formen og mulighetene i rommet

Oversiktsbilder skall vise rommet i sin helhet, man skall få en god forståelse for hvordan man kan møblere ut ifra rommets form, og hvilke muligheter som som finnes. Som regel blir disse bildene tatt i liggende format, men noen ganger krever et rom et eller flere bilder i ett stående format.

Image module
LIVSSTILSBILDER

Livsstilsbilder er bilder som skaper en menneskelig tilstedeværelse og et ønske om å være der.

Livsstilsbilder skall visa og gjenspeile det menneskelige nærvær, få kjøper og ønske å være der. Et livsstilsbilde kan være at man tar ett tettere utsnitt av et unikt område i boligen, brann i en peis, en unik kjøkkeninnredning.

DETALJBILDER

Detaljbilder handler om løfte frem detaljer i boligen gjennom å gå nært innpå.

Detaljbilder handler om løfte frem detaljer i boligen gjennom å gå nært innpå.  Det kan bety at man zoomer inn på en marmorbenk og bruker en kortere dypbde av skarphet for å vise denne detaljen.

PLANTEGNINGER

Profesjonelle plantegninger er en viktig del av salgsprosessen.

Planttegninger skal gi kjøperen en rask oversikt over hvordan objektet er designet. Både 2D og 3D er med på å visualisere mulighetene for møblering og fremtidige bruksendringer.

DRONEFOTOGRAFERING

R01 operatør med gjeldende forsikring

Dronefotografering gir kjøperen en rask forståelse av hvordan salgsobjektet sitter i terrenget og landskapet. Du kan vise nærhet til for eksempel sjø, innsjøer eller andre viktige steder som er relevante for kjøperen.

PRISER OG BESTILLING

Boligfotografering Grunnpakken inkluderer selve fotograferingen som tar mellom 1 og 2 timer avhengig av størrelse på din bolig. Pakken inneholder 10 bildefiler som leveres klare til bruk i prospekt eller på finn.no. Du kan velge flere bilder i til pakken, og det samme gjelder hvis du vil ha plantegninger og drone-fotografering.

From: kr3,650.00 mva
Pakken inkluderer 20 st bildefiler (jpg format) som du kan bruke fritt elektroniskt. Bildefiler leveres for nedlastning. Bildefiler leveres uten vannmerking.
Pris er per ekstra (jpg format) som du kan bruke fritt elektroniskt. Bildefiler leveres for nedlastning. Bildefiler leveres uten vannmerking.
kr450.00 mva
Velg antall plantegninger som du trenger (1 per etg). Plantegninger leveres i både 2D og 3D.
PORTFOLIO

Her er en rekke eksempler fra arbeidet mitt som eiendomsfotograf.