Previous
Next

FOTOGRAFERING VED SALG AV BOLIG

Det er mange viktige elementene rundt det å selge et hjem. Hva vil taksten bli, hvilken av meglerne forstår og ser mitt behov og hvilken fotograf kan skape det unike bildene? Hjemmet ditt skal skille seg ut som enestående, fange riktig målgruppe, skape lyst og vise frem mulighetene. Med min erfaring som boligfotograf kan jeg forsikre deg om at du har funnet riktig fotograf og blir ivaretatt på en veldig profesjonell måte.

Til daglig arbeider jeg som boligfotograf i samarbeid med fantastiske, talentfulle meglere hos Eie Eiendom, Aktiv Eiendom, Sem & Johnsen, Nordvik Eiendomsmegling, Krogsveen, Privatmegleren Excellence og Eiendomsmegler 1.

Boligstyling

Mange boliger er overmøblert, og det stjeler både romfølelse og forestillingsevne for potensielle kjøpere. Jeg kan hjelpe deg med og finne den beste løsningen for deres bolig.

Plantegning

Jeg lager en plantegning av boligen som er svært nyttig når du skal selge. Jeg leverer plantegninger i både 2D og 3D til bruk på Finn.no og i ditt prospekt.

Fotografering

Fotograferingen gjennomføres rom for rom hvor vinkler, utsnitt og detaljer blir profesjonelt avbildet. Fra oversiktsbilder til lifestyle og tette utsnitt.

FRA ROM TIL ROM

Oversiktsbilder forteller formen og mulighetene i rommet.
Oversiktsbilder skal vise rommet i sin helhet. Man skal få en god forståelse for hvordan man kan møblere ut ifra rommets form og hvilke muligheter som finnes. Som regel blir disse bildene tatt i liggende format, men noen ganger krever et rom ett eller flere bilder i stående format.

INKLUDERT

LIVSSTILSBILDER

Livsstilsbilder skal vise og gjenspeile det menneskelige nærvær og få kjøper til å ønske å være der. Et livsstilsbilde kan være at man tar et tettere utsnitt av et unikt område i boligen.

INKLUDERT

DETALJBILDER


Detaljbilder handler om å løfte frem detaljer i boligen gjennom å gå nært innpå. For eksempel kan det bety at man zoomer inn på en marmorbenk og bruker en kortere dybde av skarphet for å vise denne detaljen.

INKLUDERT

PLANTEGNINGER

Profesjonelle plantegninger er en viktig del av prospektet.
Plantegninger skal gi kjøperen en rask oversikt over design og romfordeling. Både 2D og 3D er med på å visualisere mulighetene for møblering og fremtidige bruksendringer.

Kr 150,- per etg

DRONEFOTOGRAFERING

R01 operatør med gjeldende forsikring
Dronefotografering gir kjøperen en rask forståelse av hvordan salgsobjektet ligger i terrenget og landskapet. Du kan vise nærhet til for eksempel sjø, skole, butikker eller andre viktige steder som er relevante for kjøperen.

FRA Kr 1.950,-

PRISER OG BESTILLING