Leverer:

  • Boligfotografering
  • Bryllupsfotografering
  • Bedriftfotografering
  • Filmproduksjon
  • Dronefotografering

Generelle vilkår

1. Generelt

Viktig info: Fotograf Andreas Eriksson opererer under sellskapet Eiendomsfotograf AS  orgnr 931446673.
All fakturering og betaling utføres av Eiendomsfotograf AS.

De følgende betingelsene gjelder alle bestillinger (ordre) som kunden – heretter omtalt som «du» eller «deg» – sender til Fotograf Andreas Eriksson – heretter omtalt som «Fotograf Andreas Eriksson», «jeg», «www.fotograferiksson.no», eller «meg» – via Fotograf Andreas Eriksson nettsted, mobilnettsted, eller via telefon.
Det at du bruker www.fotograferiksson.no og/eller sender inn en bestilling, betyr at du samtykker i alle betingelsene som her er fremlagt («Betingelser», «Betingelsene»). Pass på at du har lest og forstått Betingelsene før du sender inn en bestilling.
Kun personer som er 18 år eller eldre, og ikke er under vergemål, med bostedsadresse i Norge kan legge inn en bestilling.

En presentasjon av bestemte produkter eller tjenester på www.fotograferiksson.no på et bestemt tidspunkt utgjør ikke en garanti om at disse produktene eller tjenestene vil være tilgjengelige på et hvilket som helst tidspunkt. Jeg forbeholder meg retten til når som helst å trekke tilbake et hvilket som helst produkt.
Jeg forbeholder meg retten til å endre disse Betingelsene fra tid til annen uten at du blir varslet om det på forhånd. Den versjonen av Betingelsene som bestillingen din er underlagt, er den som er tilgjengelig på www.fotograferiksson.no på det tidspunktet da du sender bestillingen.

2. Priser og leveringskostnader

Prisene som er oppgitt på www.fotograferiksson.no, inkluderer lovpålagt merverdiavgift (mva), men ikke leveringsgebyr. Fakturering og betaling gjennomføres av Eiendomsfotograf AS.
Leveringsgebyret er likt for alle bestillinger uavhengig av hvor stor eller tung bestillingen er. Kostnaden for hver leveringsmetode blir tydelig angitt underveis i utsjekkingsprosedyren. Standard leveringsgebyr er NOK 65,-. Hvis jeg ikke kan levere alle bestilte artikler på en gang, men må dele opp leveransen, vil du ikke bli belastet ekstra for de etterfølgende leveransene.

Bilder leveres kun elektronisk for nedlastning på våres kundesider. Det blir sendt ut informasjon per epost om hvordan du laster ned bildene.

3. Bestilling/avtaleinngåelse

Du kan velge å bestille via www.fotograferiksson.no, telefon. Når du har sendt inn bestillingen, vil du motta en bekreftelse per e-mail, sms, forutsatt at du har oppgitt e-mailadressen din. Hvis jeg av en eller annen grunn ikke skulle være i stand til å utføre bestillingen din, alt fotografering til oppsatt tidspunkt, vil du få beskjed så raskt som mulig for avtal om ny tidspunkt. Hvis jeg allerede har mottatt betaling for en slik bestilling, vil jeg prøve å tilbakeføre det aktuelle beløpet ved hjelp av samme metode som ble brukt til å gjennomføre betalingen. Hvis det av en eller annen grunn er nødvendig å benytte en alternativ fremgangsmåte, vil du bli kontaktet av meg som vil hjelpe deg med oppgjøret.

Ved bestilling av bryllups fotografering vil det i tillegg bli sendt en faktura med reservasjons gebyr på 20% av den totale totale bestillingen. I tillegg blir det sendt ett kontrakt som regulerer flere punkter i tillegg til våre Generelle vilkor.

4 Annullering eller flytt av bestilling/tidspunkt

Du kan avbryte, flytte eller annullere bestillingen/tidspunkt fra den dagen du sender bestillingen, frem til og med dagen før fotografering (Gjelder ikke ved bestilling av bryllupsfotografering). Hvis du allerede har betalt for artiklene ved annullering, vil du få pengene tilbake. Jeg vil sørge for en tilbakebetaling, forsøksvis med samme betalingsmetode som du benyttet. Møter du ikke opp til avtalt tidspunkt for fotografering uten att jeg har mottatt en annullering 24 tim før fotografering (per tlf, epos, sms) blir det fakturert ett gebyr på Kr 650,- for ikke oppmøte.

Dersom du annullerer bryllupsfotografering blir ikke reservasjons gebyr refundert.

5. Betalingsmetoder

Du kan betale for varene/tjenesten på forskjellige måter, som angitt nedenfor.

Betaling før fotografering

Betaling skjer ved hjelp av PayPal eller Stripe hvor du oppgir betalingsopplysningene dine med et gyldig kredittkort (VISA eller MasterCard). Det aktuelle beløpet blir umiddelbart debitert kortet ditt.

Betaling etter fotografering

Betaling skjer ved hjelp av betalingsterminal med et gyldig kredittkort (VISA eller MasterCard). Det aktuelle beløpet blir umiddelbart debitert kortet ditt. Ved bryllups fotografering sends en faktura første virkedag etter fotografering til den epost adressen bestiller upplyst om. Fakturan har 14 dagers forfall.

Betaling ved ekstrabestillinger.

Betaling skjer ved hjelp av PayPal eller Stripe på våres bestillings side hvor du oppgir betalings-opplysningene dine med et gyldig kredittkort (VISA eller MasterCard). Det aktuelle beløpet blir umiddelbart debitert kortet ditt.

6. Redigering av bilder

Alle bestilte bilder leveres redigert/justert på farge, kontrast og lysstyrke. Det er ikke inkludert retusjering eller manipulering av person, modell eller ev objekter i respektive bilde. Tjenester som retusjering eller manipulering av person, modell eller ev objekter kan bestilles.

7. Levering

Jeg går gjennom alle bestillinger på en grundig måte og vil prøve å levere varene til en bostedsadresse eller et utleveringssted i Norge, alt etter hva du har valgt som leveringsalternativ. Når du har sendt inn bestillingen, vil du motta en bekreftelse med de forventede leveringsdetaljene per e-mail, forutsatt at du har oppgitt e-mailadressen din. Du finner oppdaterte leveringstider på www.fotograferiksson.no.

Bilder leveres for nedlasting på din kundesider på www.fotograferiksson.no. Det blir sendt ut informasjon per epost om hvordan du laster ned bildene.

8. Garanti og reklamasjoner

Hvis du har en klage angående utført fotografering eller redigering av bilder ber jeg deg informere meg om dette så fort som mulig. I de fleste tilfeller er det mulig med omfotografering eller ny redigering uten ekstra kostnad for deg som kunde (gjelder ikke ved bryllupsfotografering).

9. Overdragelse

Fotograf Andreas Eriksson forbeholder seg retten til å overdra ethvert betalingskrav, som er oppstått i forbindelse med varelevering eller utført fotograferingsoppdrag, til tredjeparter.

10. Sluttvederlag

Dersom en domstol eller forvaltningsmyndighet kommer fram til at en del av disse Betingelsene må forbys eller er ugyldige, skal resten av Betingelsene fortsatt være gjeldende.

11. Tildeling av rettigheter

Alle rettigheter til åndsverk tilhører Fotograf Andreas Eriksson og dennes datterselskaper eller lisensgivere, dette gjelder for eventuellt bruk av bilder til bedriftens hjemmeside, Facebook og/eller Instagram konto.

Dersom kunden ikke ønsker bruk av bilder må dette informeres om per epost til info@fotograferiksson.no i god tid før fotograferingen gjennomføres.

12. Firmainformasjon

Eiendomsfotograf AS
Ekornveien 14
3112 Tønsberg
Norge
Organisasjonsnummer: 931446673

Kontaktopplysninger: Fotograf Andreas Eriksson
E-mail: info@fotograferiksson.no
Telefon: 922 96 554

Innehold oppdatert 20.06.2023 Kl: 09:00