BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Deres magiske dag deres evige minner

Å være bryllupsfotograf er et stort ansvar og en ære. Jeg har ansvar for at deres bryllupsdag blir foreviget på en perfekt måte. Alle viktige øyeblikk må være med, slik at dere kan fokusere på hverandre og deres nære og kjære. Jeg vil være der og fange små og store øyeblikk uten og være forstyrrende. Dere kan stole på at jeg alltid gjør mitt beste for at deres dag skal bli helt perfekt foreviget. Jeg har lang og bred erfaring som bryllupsfotograf.

FORBEREDELSER ER NØKKELEN TIL SUKSESS – I løpet av kort tid skal jeg lære dere å kjenne, og kartlegge hvordan dere ønsker dagen. Ingen bryllup er like og det er meget viktigt at alle som skal bidra ser deres behov og ønsker. Jeg har lang og bred erfaring fra bryllup og har gjennom årens løp besøkt de fleste steder i Oslo, Akershus, Buskerud, Vest og Østfold, slik at dere trygt kan lene dere tilbake. Dere kan når som helst ta kontakt ved spørsmål.

I KIRKEN ELLER UTE – All fotografering i kirken eller ved vielse ute skjer med naturlig dagslys. Det vil ikke bli brukt blitz som forstyrrer seremonien. Alt fra start til slutt blir dokumentert på en meget profesjonell måte.

FAMILIEN – I løpet av dagen skal vi finne tid til å ta bilder av den nærmeste familien. Det kan skje rett etter vielsen eller før middagen. Normalt tar det ca 5 min per gruppe.

LOKASJON – På lokasjon vil si den plassen dere ønsker og bruke til de offisielle bryllupsbildene. Her blir det brukt både naturligt lys og blitz, avhengig av hvilket resultat dere ønsker. Valg av lokasjon har veldig mye og si for hvordan bildene blir, så her er det viktig og ta seg tid og tenke på hvilken stemning dere ønsker i bildene. Velg gjerne et sted som betyr noe spesielt for dere, eller som sier noe om dere som par.

BRUDEPARET / DERE  – Her er det fullt fokus på dere. Jeg fotograferer dere sammen, hver for seg, detaljer på kjole, brudebukett, ringer og hender. Husk og sett av god tid til fotograferingen.

MIDDAG – Tid for glede. I løpet av middagen tar jeg bilder av alle gjester, maten og talere. Når dere spiser endrer jeg fokus mot gaver og dekorasjon. Alt blir elegant og smakfullt fotografert.

 • FAST Pris på alle bryllupspakker.
 • FRI Bruk av alle inkluderte digitale bildefiler fra fotograferingen.
 • Planleggningsmøte er inkludert i 5 og 10 timers pakkene. Ønsker du ett møte ved bestilling av 2 timer skjer dette med et digitalt møte.

Fra Kr 9.000,- eks mva.

Be om ett uforpliktende tilbud

SLIK BESTILLER DERE

Bryllupsfotografering

 • 1
  Bestilling
  Dere ser enkelt om jeg er ledig via bookingsystemet, alt kan dere sende meg en epost eller sms til 92296554. I bookingsystemet velger dere pakke 2, 5 eller 10 timer. Dere kan velge ev tillegg som ekstra høyoppløselige bilder, bryllupsfilm eller flere timer.
 • 2
  Kontrakt
  Når deres bestilling er i mitt system vill dere få en bekreftelse. Rett etter det får dere et elektronisk kontrakt som vi skriver under på. Dette sker helt digitalt.
 • 3
  Reservasjonsgebyr
  Alle bryllupspakker har et reservasjonsgebyr på 20% av den totale bestillingen. Resterende 80% betales etter vielse. All betaling skjer direkte på nett.
 • 4
  Planleggningsmøte
  Planleggningsmøte skjer helst på våren med ikke seinere en 2 uker før bryllupet. Ved vielser lengere bort en 50km fra Oslo skjer møtet digitalt.
 • 5
  Bryllupsdagen
  I starten på bryllups uken tar jeg kontakt for de siste detaljene. Dette er siste tidspunkt for en kopi på en kjøreplan med tidspunkter for deres bryllup. Her får dere og en kvittering fra meg om at allt er klart for deres dag.

Gleder meg til å fotografere deres dag!

Image module

BRYLLUPSPAKKER

Her ser du innehåll og pris.

BRYLLUPSFILM

Som tillegg kan dere bestille en bryllupsfilm

BESTILL HER

Her ser du enkelt når har ledige datoer.

Loading...

SISTE FRA GALLERIET

SISTE FRA BLOGGEN

SPØRSMÅL & SVAR

Ved bestilling av bryllupsfotografering blir dere forhandsfakturert ett reservasjonsgebyr for 20% av bryllupspakke prisen. Dette refunderes ikke ved evt. avbestilling. Forhandsfakturaen har 14 dagers forfall. Ved forsinket betaling kanselleres deres bestillingen. Etter bryllupsfotograferingen er gjennomført faktureres resterende 80%.

Hver bryllupspakke har ett minimum antall bilder inkludert. I mange tilfeller vill dere finne ett stort antall bilder på kundeweben som dere kan velge ut i fra. Dere velger fritt hvilke bilder dere ønsker og bruke.

I bryllupspakker 5 och 10 timer er det inkludert ett planleggingsmøte. Møtet skall vi helst ha på den plassen dere ønsker og bruker til de offisielle bildene av dere som brudepar.

I møtet går vi igjennom alle detaljer for deres dag, og deres ønsker.

Ikke tettere på en to uker før bryllupet, men heller ikke for tidligt i prosessen då dere kanskje ikke har alle planer klare.

Ved bryllup på vår, sommer og høst, er det praktisk at ha møte ca 2 mnd. i forkant.

Nei, jeg fotografere kun med hjelp av dagslys, så dere bli ikke plaget av forstyrende blitzlys.

Redigerte bilder er alltid inkludert i alle mine fotograferingspakker. Pakkene har en gitt mengde inkluderte bilder, men ønsker du å bestille flere en det som er inkludert, koster dette kr 85,- per ekstra bilde.

Jeg justerer lys, farge og kontrast på alle bilder som leveres til deg som kunde. Ønsker du å få gjort større kosmetiske endringer eller ren manipulering, koster dette kr 650,- per time (be om et pristilbud)

I alle mine fotograferingspakker er bilder i normal oppløsning (2071×2071 piksler) inkludert i prisen.

Det finnes mange forskjellige forklaringer og svar når du spør fotografer om hva som er normal og høyoppløselige bilder og hva dette koster.

Hos meg betyr Normal oppløselige bilder at du kan skrive ut bildene i en garantert størrelse på maks 10×15 cm. Størrelsen passer og perfekt for og brukes elektronisk på eksempel Facebook, Twitter eller framvisning på din pc, eller mindre enklere fotogaver.

Ønsker du skrive ut bildene i et større format en 10×15 cm, helt opp til så stort du ønsker, må du bestille Ekstra høyoppløselige bilder (6500×6500 piksler). Det koster kr 185,- per bilde. Disse kan du bruke til absolutt alt av utskrifter, forstørrelser og fotogaver.

Ekstra høyoppløselige bilder velger dere når dere får presentert deres bilder på kundeweben.

Når bildene er klara for levering, får du en epost med informasjon om hvordan du laster ned bildene til din pc fra min kundeweb. Bestilte bilder ligger på min kundeweb i 30 dager, etter det må du kontakte meg på nytt hvis du ikke har lastet de ned.

Normal leveringstid er totalt 2 uker.

Fri bruksrett betyr at du kan bruke bestilte bilder som du ønsker hos din leverandør av utskrifter. Du kan med andre ord bruke bildene så mange ganger du ønsker, og dele fritt med andre. Bestilte bilder leveres uten vannmerke.

Viss du har epost konto hos eksempel Hotmail eller Gmail er det ganske stor sannsynlighet at bekreftelse eposten fra meg ligger i spam-søppelkassen din. Hvis ikke må du ringe meg på 92296554 så verifiserer jeg din booking.

Nei, bildene dere bestiller har ikke noen vannmerken.

Nei, jeg leverer kun elektroniske filer/bilder som du bruker hos en leverandør av utskrifter.

Ja! I løpet av ett år fotograferer jeg mange bryllup fra Nord om Oslo til sør om Larvik.

Det er og fult mulig og booke meg til bryllup over hele landet. Be om en totalpris på fotografering inkludert kost og losji.

Nei dere trenger ikke inkludere meg som gjest i middagen. Men ved fotograferinger fra 5 timer og opp må brudeparet sørge for mat til fotograf og eventuell assistent.