Leverer:

  • Boligfotografering
  • Bryllupsfotografering
  • Bedriftfotografering
  • Filmproduksjon
  • Dronefotografering
BESTILL IDAG

Bryllupsfotografering

Å være bryllupsfotograf er et stort ansvar og en ære. Jeg har ansvar for at deres bryllupsdag blir foreviget på en perfekt måte. Alle viktige øyeblikk må være med, slik at dere kan fokusere på hverandre og deres nære og kjære. Jeg vil være der og fange små og store øyeblikk uten og være forstyrrende. Dere kan stole på at jeg alltid gjør mitt beste for at deres dag skal bli helt perfekt foreviget. Jeg har lang og bred erfaring som bryllupsfotograf.

ta en titt

Noen eksempler fra galleriet

Hvordan går det til?

FORBEREDELSER ER NØKKELEN TIL SUKSESS

I løpet av kort tid skal jeg lære dere å kjenne, og kartlegge hvordan dere ønsker dagen. Ingen bryllup er like og det er meget viktigt at alle som skal bidra ser deres behov og ønsker. Jeg har lang og bred erfaring fra bryllup og har gjennom årens løp besøkt de fleste steder i Oslo, Akershus, Buskerud, Vest og Østfold, slik at dere trygt kan lene dere tilbake. Dere kan når som helst ta kontakt ved spørsmål.

I KIRKEN ELLER UTE – All fotografering i kirken eller ved vielse ute skjer med naturlig dagslys. Det vil ikke bli brukt blitz som forstyrrer seremonien. Alt fra start til slutt blir dokumentert på en meget profesjonell måte.

FAMILIEN – I løpet av dagen skal vi finne tid til å ta bilder av den nærmeste familien. Det kan skje rett etter vielsen eller før middagen. Normalt tar det ca 5 min per gruppe.

LOKASJON – På lokasjon vil si den plassen dere ønsker og bruke til de offisielle bryllupsbildene. Her blir det brukt både naturligt lys og blitz, avhengig av hvilket resultat dere ønsker. Valg av lokasjon har veldig mye og si for hvordan bildene blir, så her er det viktig og ta seg tid og tenke på hvilken stemning dere ønsker i bildene. Velg gjerne et sted som betyr noe spesielt for dere, eller som sier noe om dere som par.

BRUDEPARET / DERE  – Her er det fullt fokus på dere. Jeg fotograferer dere sammen, hver for seg, detaljer på kjole, brudebukett, ringer og hender. Husk og sett av god tid til fotograferingen.

MIDDAG – Tid for glede. I løpet av middagen tar jeg bilder av alle gjester, maten og talere. Når dere spiser endrer jeg fokus mot gaver og dekorasjon. Alt blir elegant og smakfullt fotografert.

1, 2, 3, 4 og 5

Veien til deres dag

Alt ligger i detaljene
1 Bestilling
Dere ser enkelt om jeg er ledig via bookingsystemet alt kan dere sende meg en epost eller sms til 92296554. I bookingsystemet velger dere pakke 2, 5 eller 10 timer. Dere kan velge ev tillegg som ekstra høyoppløselige bilder, bryllupsfilm eller flere timer.
2 Kontrakt
Når deres bestilling er i mitt system vill dere få en bekreftelse. Rett etter det får dere et elektronisk kontrakt som vi skriver under på. Dette sker helt digitalt.
3 Reservasjonsgebyr
Alle bryllupspakker har et reservasjonsgebyr på 25% av den totale bestillingen. Resterende 80% betales etter vielse. All betaling skjer direkte på nett.
4 Planleggningsmøte
Planleggningsmøte skjer helst på våren men ikke seinere en 2 uker før bryllupet Ved vielser lengere bort en 50km fra Oslo skjer møtet digitalt.
5 Bryllupsdagen
I starten på bryllups uken tar jeg kontakt for de siste detaljene. Dette er siste tidspunkt for en kopi på en kjøreplan med tidspunkter for deres bryllup. Her får dere og en kvittering fra meg om at allt er klart for deres dag.
Bestill

Bryllupsprodukter

Velg mellom
2 timer
Inkluderer
Planleggingsmøte (digitalt zoom)
2 timer fotografering (halvdag)
50 digitale bildefiler (Lavoppløselige)
options
5 timer (halvdag)
Inkluderer
Planleggingsmøte
5 timer fotografering (halvdag)
150 digitale bildefiler (Lavoppløselige)
options
10 timer (heldag)
Inkluderer
Planleggingsmøte
10 timer fotografering (halvdag)
350 digitale bildefiler (Lavoppløselige)
options

Bestill fotografering

Loading...
Et flott tilegg

Bryllupsfilm

Høypunkter fra deres dag

Bryllupsfilm er et tilvalg som kan bestilles. Bryllupsfilmen viser høypunkter fra deres dag og er på mellom 1 til 5 minutter med musikk. Ønsker dere en mer komplett film må dere ta kontakt for et tilbud.

Se her

Fra bloggen

Bryllupsfotografering