Cart

BRYLLUPSFOTOGRAFERING
DERES DAG, DERES MINNER

Og være bryllupsfotograf er ett stort ansvar og en ære. Ett ansvar for at deres bryllupsdag blir foreviget på en perfekt måte, hvor alle viktige øyeblikk er med, slik at dere kan fokusere på hverandre og deres nære og kjære. Jeg vil være der og fange små og store øyeblikk uten og være forstyrende. Dere kan stole på at jeg alltid gjør mitt beste for at deres dag skall bli helt perfekt foreviget. Jeg har lang og bred erfaring som bryllupsfotograf.

I kirken
Hvordan arbeider jeg
All fotografering i kirken sker med naturlig dagslys. Det vill ikke bli brukt blitz som forstyrrer seremonien. Allt fra start til slutt blir dokumentert på en meget profesjonell måte.
Brudeparbilder
Nå som det er dere
Her er det fullt fokus på dere. Jeg fotograferer dere sammen, hver for sig, detaljer på kjole, brudebukett, ringer, hender. Egentlig allt. Husk og sett av god tid till fotograferingen.
Familien
Bilder av nære og kjære
I løpet av dagen skall vi finne tid til og ta bilder av den nærmeste familien. Det kan skje rett etter vielsen, eller før middagen. Normalt tar det ca 5min per gruppe.
Middagen
Tid for glede
I løpet av middagen tar jeg bilder av alle gjester, maten og dem som holder taler. Når dere spiser endrer jeg fokus mot gaver og dekorasjon. Allt blir elegant og smakfullt fotografert.

FORBEREDELSER

ER NØKKELN TIL SUCCES

I løpet av kort tid skall jeg lære kjenne hvem dere er, og hvordan dere ønsker dagen.

Inget bryllup er den andre lik, og det er meget viktigt att alle som skall bidrag til akkurat deres dag, ser deres behov og ønskemål. Jeg har lang og bred erfaring fra bryllup og har gjennom årens løp besøkt de fleste stedene som er i Oslo, Akershus, Buskerud, Vest og østfold, slik at dere tryggt kan lene dere tilbake. Jeg hjelper dere fra planleggingsmøtet til leverans av bilder, og du kan når som helst ta kontakt med spørsmål.

Image module
I KIRKEN
ELLER UTE

Hvordan arbeider jeg?

All fotografering i kirken eller ved vielse ute sker med naturlig dagslys. Det vill ikke bli brukt blitz som forstyrrer seremonien. Allt fra start til slutt blir dokumentert på en meget profesjonell måte.

LOKASJON

Stedet hvor jeg skall ta de offisielle bildene av dere.

På lokasjon (den plassen dere ønsker og bruke til bildene av dere som brude par) blir det brukt både naturligt lys samt blitz, litt beroende på hva for resultat man ønsker. Tenk på at dee og velge rett lokasjon har veldig mye og si for hvordan bildene blir, så her er det viktig og ta seg tid og tenke på hva dere ønsker og ha for stemning i bildene.

MIDDAGEN

Tid for glede.

I løpet av middagen tar jeg bilder av alle gjester, maten og dem som holder taler. Når dere spiser endrer jeg fokus mot gaver og dekorasjon. Allt blir elegant og smakfullt fotografert.

PRISER OG BESTILLING

Alle bryllupspakker inkluderer en gitt mengde timer og bilder. I pakkene er det inkludert bildefiler i normal oppløsning (går fint og bruke på takkekort og i sosiale medier). Men ønsker dere og skriver ut i ett større format må dere bestille ekstra høyoppløselige bilder. Man kan bestille et og et bilde, eller velge alla bilder i pakken.

I alle pakker er det inkludert et planleggingsmøte på en time.

From: kr9,500.00 mva
Pakken inkluderer 50 st bildefiler (jpg format) som du kan bruke fritt elektroniskt. Bildefiler leveres for nedlastning. Bildefiler leveres uten vannmerking.
From: kr13,000.00 mva
Pakken inkluderer 150 st bildefiler (jpg format) som du kan bruke fritt elektroniskt. Bildefiler leveres for nedlastning. Bildefiler leveres uten vannmerking.
Pakken inkluderer 300 st bildefiler (jpg format) som du kan bruke fritt elektroniskt. Bildefiler leveres for nedlastning. Bildefiler leveres uten vannmerking.
PORTFOLIO

Her kommer noen eksempler fra mitt arbeide med brudepar.