Sedan jag har flyttat  bloggen in hit, publiserar jag något av fotograferings materialet på nytt. Denna gången är det en samling “sniktitt” från några av mina bryllup i 2011. Ett normalt bryllup genererar mellan ca 400-1600 fotografier, så snikttiten är bara menat att visa bredden, inte antal bilder per bryllup.

Sniktitt Bryllup 2011: Daniel & Lena

Lørdagen den 10 september hade jag glädjen att föreviga bryllupet mellan Daniel & Lena. Vigseln genomfördes i Eidsfoss Kirke och fotografering i natursköna Eidsfoss.

 

Sniktitt Bryllup 2011: Martin & Ragnhild

Idag hade jag glädjen att föreviga bryllupet mellan Martin & Ragnhild. Vigseln och fotografering genomfördes på Akershusfestning.

Sniktitt Bryllup 2011: Morten & Stephanie

Den 20 augusti hade jag glädjen att föreviga bryllupet mellan Morten & Stephanie. Vigseln genomfördes i Ullern kyrka och fotograferingen vid natur vackra Øverland Gård.

Sniktitt Bryllup 2011: Ingvild & Kasper

Idag hade jag glädjen att föreviga bryllupet mellan Ingvild & Kasper. Vigseln och fotograferingen genomfördes i den vackra Margaretha kirkeruinene i Maridalen. Önskar brudeparet all lycka.

Sniktitt Bryllup 2011: Pia & Gard

Den 9 Juli hade jag glädjen att föreviga bryllupet mellan Pia & Gard. Vigseln genomfördes på Thon Hotell i Vettre. Fotografering av brudeparet blev gjort i natursköna omgivelser vid Spirabukta. Önskar brudeparet all lycka.

Sniktitt Bryllup 2011: Trude & Robert

Den 8 Juli hade jag glädjen att föreviga bryllupet mellan Trude & Robert. Vigseln och fotografering genomfördes på natursköna Villa Malla på Hurum. Önskar brudeparet all lycka.

 

Sniktitt Bryllup 2011: Kristin & Thomas

Idag hade jag glädjen att föreviga bröllopet till Kristin & Thomas i Drammen. Vädergudarna var inte på våran sida idag, men med hjälp av en lokasjon med “tak” blev resultatet vackert.

Sniktitt Bryllup 2011: Cathrine & Hans Fredrik

Idag hade jag glädjen att föreviga bryllupet mellan Cathrine & Hans Fredrik. Vigseln genomfördes i den vackra kyrkan i Røyken. Fotografering av brudeparet blev gjort i natursköna omgivelser vid Skogsborg-Sætre. Önskar brudeparet all lycka.