Bryllupsfotografiene er kanskje noen av de viktigste fotografiene som blir tatt i deres liv. Når dere velger fotograf  er det viktig at dere velger en fotograf som forstår deres ønsker og  behov, som gir trygghet og som er behagelig og enkel å samarbeide med.

Jeg har som bryllupsfotograf tilegnet meg kunnskapen og erfaringen som skal til for at resultatet gjenspeiler deres  ønske. Fotograferingsstilen jeg benytter er en blanding mellom reportasje og dokumentasjon som fanger alle stemningsfulle situasjonene og spesielle øyeblikk i deres bryllup. Fotografiene er av høyeste kvalitet .

 

Nyttig informasjon:

[ox_list type=”ox_list_animated”]

  • I alle Bryllupsfotograferingspakkene er det inkludert et planleggingsmøte. Dette er dagen da vi møtes for å gå igjennom alle detaljer før bryllupet. Møtet har vi ett par uker før bryllupet.
  • I kirken og i selskapslokalene fotograferer jeg i hovedsak uten blits. Det betyr at seremonien slipper forstyrrende blitser som fort blir et irritasjonsmoment både for brudepar, gjestene og presten. Fotografering uten blits krever mye mer av fotografen og utstyret, men gir mer stemningsfulle fotografier.
  • Timene som er inkludert i bryllupspakkene (12, 5 eller 2 tim) kan dere bruke fritt. Det betyr at dere velger start og sluttidspunkt for deres fotografering. Mitt enste krav er at timene er sammenhengende.
  • Til miljøfotografering, eller de mer offisielle fotografiene av brudeparet, forlovere og familien bruker jeg det lyset som gir det beste resultatet, avhengig av vær og vind. Som regel monterer jeg studiolys for å lette opp skygger og skape en fin og naturlig balanse med det eksisterende, naturlige lyset. Her kan man også velge å skape en mer mystisk og kunstnerlig stemning om man ønsker det.
  • Dresskode er en selvfølge som bryllupsfotograf. Jeg kler meg på lik linje med gjestene i bryllupet slik at jeg ikke skiller meg ut under seremonien/bryllupsfesten.
  • Totalprisen for deres bryllup kommer an på hvilken pakke dere ønsker å benytte dere av. Det tilkommer ikke ekstra kostnader enn det som er avtalt og som står i prislisten.
  • Ønsker dere studio fotografering gjør vi dette i mitt studio i Asker. Det er og mulighet og rigge et komplett studio andre steder. Da trenger vi minimum 3 x 3 meter med plass.

[/ox_list]

Det å fotografere bryllup er en flott opplevelse for en fotograf, og jeg er takknemlig for alle bryllup jeg får være med på. Dere er alltid velkomne til å besøke meg i mitt studio i Asker for å bli kjent og slå av en prat.