Andreas Eriksson (född 18.april 1971 i Göteborg, Sverige) arbetar sedan tjugo år tillbaka som fotograf. Intresset för fotografering skapades i tidig ålder när han fick en 120mm kamera i handen. Film var dyrt, så motiven var få men väl valda.

Kontakt meg

Epost: info@fotograferiksson.no
Mobil: 922 96 554

Bryllupsfotografering i Hvasser Kirke – “Camilla & Magnus”

Bryllupsfotografering i Hvasser Kirke – “Camilla & Magnus”

I helgen hade jag glädjen av att fotografera vigseln mellan Camilla & Magnus i natursköna Hvasser.

Vigselsermonien genomfördes i vackra Hvasser Kirke och bilderna av brudparet blev tatt på längst ut på sydspetsen av Hvasser. Det är aldrig något som heter “tur” när vi pratar väder på en bröllopsdag, men rent magiskt fick vi uppehåll och sol under fotograferingen, från en annars regn tung dag.

Jag önskar Camilla och Magnus all lycka i livet! Gratulerer med dagen!

Detta är ett smakprov på vad brudparet kan förvänta av bilder från sin dag. I snitt tar vi ut 2-3 bilder från varje sättning.

Fotograf Andreas Eriksson

Leave a reply