Andreas Eriksson (född 18.april 1971 i Göteborg, Sverige) arbetar sedan tjugo år tillbaka som fotograf. Intresset för fotografering skapades i tidig ålder när han fick en 120mm kamera i handen. Film var dyrt, så motiven var få men väl valda.

Kontakt meg

Epost: info@fotograferiksson.no
Mobil: 922 96 554

Bedriftfotografering – Kiwi

Bedriftfotografering – Kiwi

Høsten 2017 kom reklamebyrået til Kiwi Norge på besøk til mitt studio i Heggedal. Oppdraget var nok så enkelt og gjennomføre med fotografering av to ansatte i Kiwi som holder bøsser for en innsamlingsaksjon for Redd Barna.

Husk at når din bedrift ber om et tilbud, er du alltid sikret den mest kostnadseffektive løsningen, og til en på forhånd avtalt pris. I alle tilbud er det alltid inkludert fri bruksrett. Med min erfaring som fotograf og mange år innen markedsføring, leverer jeg alt fra enkel portrettfotografering til store reklameprosjektet. Du kan være trygg på å motta materiell som alltid er i henhold til brief og som holder en førsteklasses kvalitet.

Fotograf Andreas Eriksson

Leave a reply