Andreas Eriksson (född 18.april 1971 i Göteborg, Sverige) arbetar sedan tjugo år tillbaka som fotograf. Intresset för fotografering skapades i tidig ålder när han fick en 120mm kamera i handen. Film var dyrt, så motiven var få men väl valda.

Kontakt meg

Epost: info@fotograferiksson.no
Mobil: 922 96 554

Russ fotografering – Felles kreativitet med ett fantastisk resultat

Russ fotografering – Felles kreativitet med ett fantastisk resultat

Nå kommer vi til den tiden på året hvor det meste innfor russefeiringen begynner og blir klart. Men har dere tenkt på og få tatt noen bilder av dere?

Fotografering gjøres i studioet, ute eller i en kombinasjon hvor man kan få med bussen dersom man ønsker det. Ingen gruppe er for liten eller for stor, og med felles kreativitet blir resultatet fantastisk.

Fotograf Andreas Eriksson

Leave a reply