Fotografier av barna og familie er en fin investering for framtiden. Tiden går alt for fort men jeg kan hjelpe dere med å fryse tiden i et hundredelssekund for at dere skal kunne glede dere over øyeblikket i årene som kommer.

Fotograferingen skjer slik som dere som kunder ønsker det. Fra det enkle tradisjonelle til det mer kunstnerlige. Det kan foregår i å i mitt studio, hjemme eller hvorfor ikke ute. Mulighetene er uendelige. Jeg har lang erfaring med barn og familiefotografering hvor jeg sammen med dere skaper unike og moderne uttrykk. Et uttrykk som reflekterer deres familie og deres barns identitet. Alle kunder skal føle seg spesielle hos meg og oppdage hvordan deres personlighet blir fanget i bildet.

Hos meg kan du velge mellom to alternativer. Du kan velge studiofotografering, eller så kan du velge at fotografering skall skje ute eller hjemme hos dere.

Ved studio fotografering bruker jeg forskjellig lyssetting for og skape det resultatet som dere ønsker. Det kan være vit bakgrunn og gulv, eller noe mer kunstnerlig setting. Valget er deres.

Ved ute eller hjemme hos fotografering bruker jeg den lokasjonen som dere ønsker. Uansett årstid garanterer jeg at dere får ett fantastisk resultat. Ute fotografering ger mer fleksibilitet hvor barn kan få leke fritt foran kamera. Hvis dere ønsker monterer jeg ett mobilt studio hjemme hos dere. Ta kontakt for mer informasjon rundt ute og hjemme hos fotografering.