Andreas Eriksson (född 18.april 1971 i Göteborg, Sverige) arbetar sedan tjugo år tillbaka som fotograf. Intresset för fotografering skapades i tidig ålder när han fick en 120mm kamera i handen. Film var dyrt, så motiven var få men väl valda.

Kontakt meg

Epost: info@fotograferiksson.no
Mobil: 922 96 554

3D Møblering / Styling

3D Møblering / Styling

I noen tilfeller er det kanskje ikke mulig å ha møbler i et hus eller en leilighet. Da kan 3D-møbler eller styling være en mulighet til å skape en følelse av at noen bor der, samt vise mulighetene som ellers kan være vanskelige å visualisere.

Her er et eksempel fra et oppdrag for Dahl Eiendomsmegling i Drammen. Leilighetene er klare for innflytting og her har vi valgt å vise stue og kjøkken.
(Kostnad ca 2.200,- eks mva per ferdig stylet bilde)

 

Fotograf Andreas Eriksson

Leave a reply