Andreas Eriksson (född 18.april 1971 i Göteborg, Sverige) arbetar sedan tjugo år tillbaka som fotograf. Intresset för fotografering skapades i tidig ålder när han fick en 120mm kamera i handen. Film var dyrt, så motiven var få men väl valda.

Kontakt meg

Studio: Fyrstikkalléen 2B, 0661 Oslo
Epost: info@fotograferiksson.no
Mobil: 922 96 554

Produkter

Familiefotografering

Familiefotografering

Fotografier av barna og familie er en fin investering for framtiden. Tiden går alt for fort men jeg kan hjelpe dere med å fryse tiden i et hundredelssekund for at dere skal kunne glede dere over øyeblikket i årene som kommer. Fotograferingen skjer slik som dere ønsker det. Fra det enkle, tradisjonelle til det mer kunstnerlige. Det kan foregår i mitt studio, hjemme hos deg eller hvorfor ikke ute. Mulighetene er uendelige. 

Jeg har lang erfaring med barn og familiefotografering, hvor jeg sammen med dere skaper unike og moderne uttrykk. Et uttrykk som reflekterer deres familie og deres barns identitet. Alle kunder skal føle seg spesielle hos meg og oppdage hvordan deres personlighet blir fanget i bildet.

 

 

Familie

Fotograf Andreas Eriksson

Leave a reply