Andreas Eriksson (född 18.april 1971 i Göteborg, Sverige) arbetar sedan tjugo år tillbaka som fotograf. Intresset för fotografering skapades i tidig ålder när han fick en 120mm kamera i handen. Film var dyrt, så motiven var få men väl valda.

Kontakt meg

Epost: info@fotograferiksson.no
Mobil: 922 96 554

Haxthausens gate 9 – Nyoppusset, romslig og stilsikker – Privatmegleren

Haxthausens gate 9 – Nyoppusset, romslig og stilsikker – Privatmegleren

En fantastisk flott leilighet i sentrum Frogner i Oslo. Dette er ett oppdrag direkte fra selger som ønsket velge sin egne fotograf. Leiligheten selges gjennom Privatmegleren Børke & Partners. Ansvarlig megler er Thomas Eide Gunnerud.

 

(Fra finn.no annonse) – Videre er det et lekkert bad med regnfallsdusj, downlights og moderne fliser m.m. To store soverom med muligheter for garderobeløsning. For øvrig er det oppbevaring i en bod på 6m2 og eget rom for vaskemaskin i entré. Varme i alle gulv. Leiligheten har en svært sentral og tilbaketrukket beliggenhet, og det er kort gangavstand til blant annet buss, trikk, dagligvare og uteliv. Må ses!

 

Finn.no annonse: https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=208037526

https://www.fotograferiksson.no/product/boligfotografering-grunnpakke/

 

Fotograf Andreas Eriksson

Leave a reply