Andreas Eriksson (född 18.april 1971 i Göteborg, Sverige) arbetar sedan tjugo år tillbaka som fotograf. Intresset för fotografering skapades i tidig ålder när han fick en 120mm kamera i handen. Film var dyrt, så motiven var få men väl valda.

Kontakt meg

Epost: info@fotograferiksson.no
Mobil: 922 96 554

En høstdag i hjertet av Vollen

En høstdag i hjertet av Vollen

En høstdag i hjertet av Vollen (Asker). Jag har haft lust att göra en kortfilm, eller faktiskt en serie med filmer från området runt Vollen utanför Asker. Både för att visa stämningen, men också för att kunna träna på diverse tekniker.

Den första filmen som är klar handlar om hösten i Vollen, och lite sett igenom ögonen till Tobias 9år. Den nästa filmen kommer att visa Vollen när vintern har kommit på besök.

Fotograf Andreas Eriksson

Leave a reply