Andreas Eriksson (född 18.april 1971 i Göteborg, Sverige) arbetar sedan tjugo år tillbaka som fotograf. Intresset för fotografering skapades i tidig ålder när han fick en 120mm kamera i handen. Film var dyrt, så motiven var få men väl valda.

Kontakt meg

Epost: info@fotograferiksson.no
Mobil: 922 96 554

Virtuell styling ved salg eller utleie!

Virtuell styling ved salg eller utleie!

Virtuell styling ved salg eller utleie av boligen er en svært kostnadseffektiv løsning. Min samarbeidspartner har lang erfaring med att få dette til å skli søvnløst inn i huset eller leiligheten. Valg av farger og møbler gjøres ut i fra helhet til objekt slik at det blir en total harmoni.

Virtuell eller Digital styling som det også kalles er svært kostnadseffektiv sammenlignet med å utføre eller ta inn møbler før fotografering.

Be om tilbud på oppdraget ditt!

Denne leiligheten kommer for salg på Nydalen i Oslo.

Fotograf Andreas Eriksson

Leave a reply