Dyrefotografering i studio (1time)

From: kr1,650.00

Pakken inkluderer 10 st bildefiler (jpg format) som du kan brukefritt elektroniskt og 1 time med fotografering. Ved utskrift garanterer vi en maks størrelse på 10x15cm. Ønsker man større utskrifter må du bestille ekstra høyoppløselige bilder. Bildefiler leveres for nedlastning og er uten vannmerking.

Share
Description
Reviews (0)
 • Hund, katt, fugler eller slanger, alle er velkomne på besøk hos meg. I denne fotograferingspakken fotograferer vi inne i studio i løpet av en time. Fotografering i studio ligner mer på portrettfotografering hvor både lys og bakgrunn blir satt opp for å framheve dyre på best måte. Det er også mulig og ta bilder med mer fart i.

  Jeg som fotograf har lang erfaring med mange typer av dyr, så mulighetene er uendelige.


  Informasjon om fotograferingspakken

  Betaling
  Vi aksepterer bank og de fleste kredittkortene. Du betaler trygt og sikkert med pin-kode og chip hos oss. Du betaler etter fotograferingen.Eventuelle ekstra bestillinger, flere bilder, CD/DVD eller høyoppløsligebilder blir fakturert med 14 dagers forfall. Vi tar ikke kontant betaling.

  Bilder inkludert
  Redigerte bilder er alltid inkludert i alle våre fotograferingspakker. Pakkene har en gitt mengde inkluderte bilder, men ønsker du å bestille flere en det som er inkludert, koster dette kr 65,- per ekstra bilde.

  Redigering
  Vi justerer lys, farge og kontrast på alle bilder som leveres til deg som kunde. Ønsker du å få gjort større kosmetiske endringer eller ren manipulering, koster dette kr 650,- per time (be om et pristilbud)

  Fotostil
  Med fotostil menes hvilken teknikk som blir brukt ved fotograferingen.

  Moderne stil er inkludert i alle våre studiopakker og dette er den stilen som er mest brukt og ønsket. Vi fotograferer mot en helt hvit bakgrunn hvor motivet står i hoved fokus. Stilen er lett og ledig og det er ikke noe problem og få inn rekvisitter hvis man ønsker det.

  Høyoppløselige og ekstra høyoppløselige bilder
  I alle våre fotograferingspakker er høyoppløselige bilder (2071×1381 piksler) inkludert i prisen.

  Det finnes mange forskjellige forklaringer og svar hvis du spør fotografer om hva som er høyoppløselige bilder og hva dette koster.Hos meg betyr høyoppløselige bilder at du kan skrive ut bildene i en garantert størrelse på 10×15 cm.

  Størrelsen passer og perfekt for og brukes elektronisk på eksempel Facebook, Twitter eller framvisning på din pc.Ønsker du skrive ut bildene i et større format en 10×15 cm må du bestille ekstra høyoppløselige bilder (5616×3744 piksler). Det koster kr 500,- ekstra per fotograferingspakke. Disse kan du bruke til absolutt alt av utskrifter, forstørrelser og fotogaver.

  Levering
  Når bildene er klara for levering, får du en epost med informasjon om hvordan du laster ned bildene til din pc fra vår kundeweb. Bestilte bilder ligger på vår kundeweb i 30 dager, etter det må du kontakte oss på nytt hvis du ikke har lastet de ned.

  Normal leveringstid er 15 dager.

  Fri bruksrett
  Fri bruksrett betyr at du kan bruke bestilte bilder som du ønsker hos din leverandør av utskrifter. Du kan med andre ord bruke bildene så mange ganger du ønsker, og dele fritt med andre. Bestilte bilder leveres uten vannmerke.

   

 • Reviews

  There are no reviews yet, would you like to submit yours?

  Be the first to review “Dyrefotografering i studio (1time)”