Barn tidløs (1time)

From: kr1,350.00

Pakken inkluderer 10 st bildefiler (jpg format) i normal oppløsning som du kan bruke fritt. Ved utskrift garanterer vi en maks størrelse på 10x15cm. Ved større utskrifter må du bestille ekstra høyoppløselige bilder.

Share
Description
Reviews (0)
 • Du kan og bestille fotografering over telefon: 92296554

  Tidløs er et produkt hvor vi skaper et eldre utrykk i materialet. Jeg fotograferer med valgt stil fra start, og jeg bruker rekvisitter som passer in. Kunden/barnet må bruke klær som passer in i tidsepoken. Tidløs passer perfekt til barn, men det går minst like bra for voksne.

  Siden vi bruker forskjellige bakgrunner og fargefilter, kan ikke bildene endres i etterkant til og bli noe annet. Men dersom du ønsker, kan vi og ta noen bilder mot en neutral/vit bakgrund.

  Fotografier av barna er en fin investering for framtiden. Tiden går alt for fort men jeg kan hjelpe dere med å fryse tiden i et hundredelssekund for at dere skal kunne glede dere over øeblikket i årene som kommer. Fotograferingen skjer slik som dere som kunder ønsker det. Fra det enkle tradisjonelle til det mer kunstnerlige. Det kan foregår i å i mitt studio, hjemme eller hvorfor ikke ute. Mulighetene er uendelige.


  Informasjon om fotograferingspakken

  Betaling
  Vi aksepterer bank og de fleste kredittkortene. Du betaler trygt og sikkert med pin-kode og chip hos oss. Du betaler etter fotograferingen.Eventuelle ekstra bestillinger, flere bilder, CD/DVD eller høyoppløselige bilder betales på nett når du får presentert deres bilder. Vi tar ikke kontant betaling.

  Redigerte bilder er alltid inkludert i alle våre fotograferingspakker
  Pakkene har en gitt mengde inkluderte bilder, men ønsker du å bestille flere en det som er inkludert, koster dette kr 85,- per ekstra bilde.

  Redigering
  Vi justerer lys, farge og kontrast på alle bilder som leveres til deg som kunde. Ønsker du å få gjort større kosmetiske endringer eller ren manipulering, koster dette kr 650,- per time (be om et pristilbud)

  Fotostil tidløs
  Med fotostil menes hvilken teknikk som blir brukt ved fotograferingen.

  Tidløs er et produkt hvor vi skaper et eldre utrykk i materialet. Jeg fotograferer med valgt stil fra start, og jeg bruker rekvisitter som passer in. Kunden/barnet må bruke klær som passer in i tidsepoken. Tidløs passer perfekt til barn, men det går minst like bra for voksne.

  Normal oppløselige eller ekstra høyoppløselige bilder
  I alle våre fotograferingspakker er bilder i normal oppløsning (2071×1381 piksler) inkludert i prisen.

  Det finnes mange forskjellige forklaringer og svar hvis du spør fotografer om hva som er normal og høyoppløselige bilder og hva dette koster.Hos meg betyr normal oppløselige bilder at du kan skrive ut bildene i en garantert størrelse på 10×15 cm.

  Størrelsen passer og perfekt for og brukes elektronisk på eksempel Facebook, Twitter eller framvisning på din pc.Ønsker du skrive ut bildene i et større format en 10×15 cm må du bestille ekstra høyoppløselige bilder (5616×3744 piksler). Det koster kr 185,- per per bilde. Disse kan du bruke til absolutt alt av utskrifter, forstørrelser og fotogaver.

  Leveringstid
  Når bildene er klara for levering, får du en epost med informasjon om hvordan du laster ned bildene til din pc fra vår kundeweb. Bestilte bilder ligger på vår kundeweb i 30 dager, etter det må du kontakte oss på nytt hvis du ikke har lastet de ned.

  Normal leveringstid er 15 dager. Ønsker du bildere levert raskere, velger du ekspresslevering (24tim) til Kr 295,-

  Fri bruksrett
  Fri bruksrett betyr at du kan bruke bestilte bilder som du ønsker hos din leverandør av utskrifter. Du kan med andre ord bruke bildene så mange ganger du ønsker, og dele fritt med andre. Bestilte bilder leveres uten vannmerke.

 • Reviews

  There are no reviews yet, would you like to submit yours?

  Be the first to review “Barn tidløs (1time)”

You may also like…