Andreas Eriksson (född 18.april 1971 i Göteborg, Sverige) arbetar sedan tjugo år tillbaka som fotograf. Intresset för fotografering skapades i tidig ålder när han fick en 120mm kamera i handen. Film var dyrt, så motiven var få men väl valda.

Kontakt meg

Epost: info@fotograferiksson.no
Mobil: 922 96 554

Bryllupsfotografering på Trugstad Gård med Christine & Joakim

Bryllupsfotografering på Trugstad Gård med Christine & Joakim

Igår den 10 Augusti 2013 hade jag äran att fotografera vigseln mellan Christine och Joakim. Vigsel och fotografering gjordes på natursköna Trugstad gård på Romerike. Vädret var det bäst tänkbara med helt perfekt temperatur och lagom mängd sol.

Önskar brudparet all lycka vidare, och ett stort tack för en fin och väldigt underhållande fotografering.

(Detta är ett smakprov på vad brudparet kan förvänta av bilder från sin dag. I snitt tar vi ut 2-3 bilder från varje sättning.)

Fotograf Andreas Eriksson

Leave a reply