Andreas Eriksson (född 18.april 1971 i Göteborg, Sverige) arbetar sedan tjugo år tillbaka som fotograf. Intresset för fotografering skapades i tidig ålder när han fick en 120mm kamera i handen. Film var dyrt, så motiven var få men väl valda.

Kontakt meg

Epost: info@fotograferiksson.no
Mobil: 922 96 554

Nytt studio (Oslo)

Nytt studio (Oslo)

Etter ett år uten noen form for studio er jeg tilbake med ett nytt fast tilbud på studio fotografering. Denne gangen ligger studio sentralt plassert i Oslo (mellom Ensjø og Helsfyr). Det er enkelt med kollektiv og gode muligheter med parkering.

I løpet av kort tid kommer jeg og publisere bilder fra studio så att dere kan se hvor flott det ser ut.

Booking av tider kan du gjøre på mine nettsider eller per epost info@fotograferiksson.no

Med vennlig hilsen
Andreas Eriksson

 

Fotograf Andreas Eriksson

Leave a reply