Fotografier av barna og familie er en fin investering for framtiden. Tiden går alt for fort men jeg kan hjelpe dere med å fryse tiden i et hundredelssekund for at dere skal kunne glede dere over øeblikket i årene som kommer. Fotograferingen skjer slik som dere som kunder ønsker det. Fra det enkle tradisjonelle til det mer kunstnerlige. Det kan foregår i å i mitt studio, hjemme eller hvorfor ikke ute. Mulighetene er uendelige. Jeg har lang erfaring med barn og familiefotografering hvor jeg sammen med dere skaper unike og moderne uttrykk. Et uttrykk som reflekterer deres familie og deres barns identitet. Alle kunder skal føle seg spesielle hos meg og oppdage hvordan deres personlighet blir fanget i bildet.

 

Jeg feirer innflytting i nytt studio i Oslo og gir 20% i rabatt på utvalgte fotograferingspakker (barn, familie og gravidfotografering).
Tilbudet gjelder ut 2019.

Bestiller du ved hjelp av mine bookingsider på hjemmesiden, bruk verdikode: C45JM6UW

Ved andre typer bestillinger blir rabatten trekket fra ved betaling.