Andreas Eriksson (född 18.april 1971 i Göteborg, Sverige) arbetar sedan tjugo år tillbaka som fotograf. Intresset för fotografering skapades i tidig ålder när han fick en 120mm kamera i handen. Film var dyrt, så motiven var få men väl valda.

Kontakt meg

Epost: info@fotograferiksson.no
Mobil: 922 96 554

Meglerhuset & Partners – Partners Ung – TikTok

Meglerhuset & Partners – Partners Ung – TikTok

For en måned siden tok megler Emilie Fredriksen hos Meglerhuset & Partners i Drammen kontakt og spurte om jeg var interessert i å produsere en video for TikTok.  Selvfølgelig ble svaret ja! Idéen og regi kommer fra Emilie. Klipp, drone og videoredigering er utført av meg (Andreas Eriksson).

Her kan dere se resultatet:

https://vimeo.com/manage/videos/594556782

Etterpå ble originalen kuttet og justert for å passe TikTok:

https://vimeo.com/manage/videos/594574095

Filmopptak tok ca 1,5 time. Redigering, trim og eksportering ca 2 timer. Kunden hadde resultatet dagen etter.

Kostnad ca Kr: 3.650,- (eks mva)

Fotograf Andreas Eriksson

Leave a reply