Andreas Eriksson (född 18.april 1971 i Göteborg, Sverige) arbetar sedan tjugo år tillbaka som fotograf. Intresset för fotografering skapades i tidig ålder när han fick en 120mm kamera i handen. Film var dyrt, så motiven var få men väl valda.

Kontakt meg

Epost: info@fotograferiksson.no
Mobil: 922 96 554

Norconsult – Operabad

Norconsult – Operabad

En väldigt tidig morgon, faktiskt redan kl 06:00 samlades flera anställda hos Norconsult till morgonbad vid operastranden. Jag hadde i uppdrag att dokumentera eventet genom fotografering men också genom små-korta videoklipp som sedan uppdragsgivaren själv kan använda som dom önskar.

  •  

 

Det var en fantastisk uppslutning bland dom anställda. Allt ackompanjerat till violist och operasång. Vilken start på dagen.

 

 

Jag har satt i hop alla klipp från eventet så detta är inte en ren videoproduktion med regi från start till slut, eller snygga panoreringar. Uppdragsgivaren önskar endast att hämta ut väldigt korta sekvenser per klipp. 

Vid en annan typ av produktion vill man naturligtvis ha mjuka panoreringar och zoom.

https://vimeo.com/manage/videos/609237067

Fotograf Andreas Eriksson

Leave a reply