KATEGORIEN SOM SAMLER ALLT

Portrettfotografering

Denne kategorien omfatter alt fra personlige portretter til hjemmesider, jobbsøknader, Facebook og Linkedin. Eller hvorfor ikke som en kjærestegave? Fotograferingspakkene passer også perfekt til utdrikningslag eller som morgengave (akt eller boudior) til den blivende ektemannen.

Vi kan fotografere både i studio og ute i nærmiljøet. Det er også mulighet for ”hjemme hos”- fotografering. Ta kontakt med meg med dine ønsker og ideer så kommer vi sammen frem til et personlig og unikt resultat for deg.

CV, LINKEDIN, FACEBOOK, DATING, KJÆRESTER

Portrettfotografering 30min

Portrettfotografering 30min passer fint dersom du ønsker nye bilder til eksempel CV, hjemmesider, Facebook eller linkedin. 30minuter går meget fort foran kamera, så har du større planer eller ønsker, så bør du velge pakken som inneholder 1 time med fotografering.

CV, LINKEDIN, FACEBOOK, DATING, KJÆRESTER

Portrettfotografering 1 time

Portrettfotografering 1 time passer perfekt til deg som ønsker noe mer en det enkle. Denne pakken kan brukes til kjærestefotografering, konfirmasjon, utdrikningslag, boudior eller kun til deg selv.

Her har vi store muligheter til variasjon, kreativitet, og skift av tøy.

CV, LINKEDIN, FACEBOOK, DATING, KJÆRESTER

Portrettfotografering 2 tim

Portrettfotografering 2 timer passer for deg som ønsker og få gjort mest mulig foran kamera. Her er det viktig at du har gjort deg gode tanker på forhand, om hva du ønsker. Pakken kan for eksempel brukes for deg som driver en blogg, eller en større hjemmeside hvor du trenger mange ulike bilder. Pakken passer og fint til store grupper i forbindelse med utdrikkningslag.

Hos meg får du alltid

© All Rights Reserved Fotograf Andreas Eriksson